Siirry sisältöön

Lahjoita lasten koulutukseen

Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
  • Koulutarvikkeet viidelle lapselle: reppu, 3 vihkoa ja 3 kynää.
  • Koulutarvikkeet 10 lapselle (reppu, 3 vihkoa ja 3 kynää) tai pöytälamppu kännykän latausmahdollisuudella koululaiselle iltaopiskelua varten.
  • Koulutarvikkeet 20 lapselle tai matkaradio etäopiskelun tueksi.
  • Minimilahjoitus 2 €
Sininen stipendi, jossa teksti: Stipendi tulevaisuudelle. Annoin stipendin pommisuojassa koulua käyvälle. Tällä 20 euron stipendillä viisi koululaista saa tärkeät koulutarvikkeet.

Huolehtimalla lasten koulunkäynnistä huolehdimme koko yhteiskunnan tulevaisuudesta.

UNICEF on maailman suurin toimija koulutussektorilla ja yhdessä lahjoittajiemme kanssa mahdollistamme koulutuksen lapsille myös kriisin keskellä.

Kampanjaan lahjoitetut varat ohjataan UNICEFin lastenrahastoon, josta koulutuksen lisäksi tuetaan muitakin lasten hyvinvoinnin osa-alueita, kuten puhdasta ympäristöä, terveyttä, tasa-arvoa ja turvaa.

Usein kysytyt kysymykset

Jos jäit vielä miettimään sinun kuukausilahjoitustasi, alla vastauksia yleisimpiin lahjoitukseen liittyviin kysymyksiin.

Miksi lahjoittaa juuri UNICEFin kautta?

Jokaisella maailman lapsella on syntyessään samat oikeudet. Kaikilla ei kuitenkaan ole samoja mahdollisuuksia selviytyä ja kasvaa. UNICEFilla on jo 76 vuoden kokemus lasten auttamisesta siellä missä tarve on kaikkein suurin.

Liittymällä UNICEFin kuukausilahjoittajaksi et auta vain yhtä lasta - autat kaikkia apua eniten tarvitsevia, kaikkialla maailmassa. Autat lapsia kriisitilanteissa ja huolehdit heidän perustarpeistaan: puhtaasta vedestäravinnostarokotuksista ja koulunkäynnistä.

Miten lahjoitukseni käytetään?

Suurin osa lahjoituksestasi käytetään kriiseissä ja kaikkein heikoimmassa asemassa elävien lasten auttamiseen yli 150 maassa. 

Vuonna 2022 jokaisesta eurosta käytettiin 88 senttiä lasten hyväksi. 12 senttiä käytettiin keräysten toteuttamiseen ja toiminnan jatkuvuuden varmistavaan hyvään hallintoon.

Kuukausilahjoittaminen on lahjoittajalle helppoa ja vaivatonta. Se on myös UNICEFille kustannustehokkain lahjoitusmuoto. Maailman lapset saavat maksimaalisen hyödyn.

Ilman lahjoittajien apua UNICEFin työ ei ole mahdollista. Pienelläkin kuukausittaisella summalla olet mukana tärkeässä työssämme maailman lasten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Voinko valita lahjoituskohteen?

UNICEFin kuukausilahjoitusta ei koskaan kohdenneta vain yhteen maahan tai teemaan. Varat käytetään siellä, missä avun tarve on suurin.

Tämä on valtavan tärkeä asia, sillä kuten olemme viime vuosina oppineet, tilanteet maailmalla voivat muuttua todella nopeasti. Tällöin on tärkeää, että apu voidaan kohdistaa uudelleen tarpeen mukaan.

Osa kuukausilahjoituksestasi menee aina UNICEFin pitkäjänteiseen työhön, tutkimukseen ja uusien asioiden kehittämiseen - pitkäjänteiseen työhön maailman lasten hyväksi.

Voinko muuttaa lahjoitustani helposti?

Helpoiten muutat yhteystietojasi, lahjoitussummaa tai eräpäivää Lahjoituksen muuttaminen -sivulla. Voit tehdä muutokset myös lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme (även på svenska) osoitteeseen [email protected] tai soittamalla ma-to klo 9-18 ja pe 9-16 numeroon (09) 584 501.