Siirry sisältöön

Anna lapselle tulevaisuus - ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
  • Minimilahjoitus 10 €
ryhmä lapsia juoksee koulupuvuissaan UNICEF-reppu selässä, iloisesti hymyillen

Koulutus rakentaa lasten tulevaisuutta

Huolehtimalla lasten koulunkäynnistä huolehdimme koko yhteiskunnan tulevaisuudesta. Kuukausilahjoittajana annat lapselle paremman tulevaisuuden. 

Usein kysytyt kysymykset

Jos jäit vielä miettimään kuukausilahjoittamista, alla vastauksia yleisimpiin lahjoitukseen liittyviin kysymyksiin.

Miksi lahjoittaa juuri UNICEFin kautta?

Me uskomme siihen, että edistämällä hyvää lapsuutta, rakennamme kaikille parempaa tulevaisuutta. UNICEFilla on jo 77 vuoden kokemus lasten auttamisesta siellä missä tarve on kaikkein suurin.

UNICEF on ainoa lastenjärjestö, joka toimii kaikkialla maailmassa: olemme läsnä yli 190 valtiossa. UNICEFilla on myös ainutlaatuisen vaikutusvaltainen asema YK:n alaisena järjestönä: teemme työtä eri maiden hallitusten, yritysten, muiden järjestöjen ja tavallisten kansalaisten kanssa. Vaikutamme yhteiskuntien rakenteisiin, teemme pitkäjänteistä avustustyötä ja autamme kriisien keskellä eläviä perheitä ja lapsia. 

UNICEFin kautta apusi löytää varmasti ja luotettavasti perille. Vuosikatsauksestamme voit lukea, mitä kaikkea olemme saaneet viime vuonna aikaan. 

Miten lahjoitukseni käytetään?

UNICEF käyttää lahjoitukset lasten auttamiseen yli 150 maassa. Liittymällä UNICEFin kuukausilahjoittajaksi et auta vain yhtä lasta - autat kaikkia apua eniten tarvitsevia, kaikkialla maailmassa. Autat lapsia kriisitilanteissa ja huolehdit heidän perustarpeistaan: puhtaasta vedestäravinnostarokotuksista ja koulunkäynnistä.

Voinko valita lahjoituskohteen?

UNICEFin kuukausilahjoitusta ei koskaan kohdenneta vain yhteen maahan tai teemaan. Varat käytetään siellä, missä avun tarve on suurin.

Tämä on valtavan tärkeä asia, sillä kuten olemme viime vuosina oppineet, tilanteet maailmalla voivat muuttua todella nopeasti. Tällöin on tärkeää, että apu voidaan kohdistaa uudelleen tarpeen mukaan.

Osa kuukausilahjoituksestasi menee aina UNICEFin pitkäjänteiseen työhön, tutkimukseen ja uusien asioiden kehittämiseen - pitkäjänteiseen työhön maailman lasten hyväksi.

Voinko muuttaa lahjoitustani helposti?

Helpoiten muutat yhteystietojasi, lahjoitussummaa tai eräpäivää Lahjoituksen muuttaminen -sivulla. Voit tehdä muutokset myös lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme (även på svenska) osoitteeseen [email protected] tai soittamalla ma-to klo 9-18 ja pe 9-16 numeroon (09) 584 501.

 

Miten paljon Suomi sai apua UNICEFilta?

Avun kokonaismäärä nykyrahassa mitattuna oli 14,5 miljoonaa euroa. Suomi sai esimerkiksi lääkkeitä, rokotteita, ruoka-apua ja vaatteita. Esimerkiksi yli 50 000 lasta sai UNICEFin avulla kengät. UNCEF myös tuki terveydenhuoltoa.  Lue lisää täältä.