Siirry sisältöön

Anna lapselle tulevaisuus - ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
  • Minimilahjoitus 10 €
ryhmä lapsia juoksee koulupuvuissaan UNICEF-reppu selässä, iloisesti hymyillen

Koulutus rakentaa lasten tulevaisuutta

Huolehtimalla lasten koulunkäynnistä huolehdimme koko yhteiskunnan tulevaisuudesta. Kuukausilahjoittajana annat lapselle paremman tulevaisuuden. 

Lahjoittajat kertovat: 10 syytä ryhtyä UNICEFin kuukausilahjoittajaksi

Vastasyntynyt Julia-vauva äitinsä sylissä.

Miten lahjoitukseni käytetään?

Graaffinen ympyrä jossa esitetään keräystulojen jakautuminen. 88% kuluista menee lasten tueksi. 85% maailmalle, 3% Suomeen. 12% keräys- ja hallintokuluihin. Tulos on ennakkotieto.

Usein kysytyt kysymykset

Jos jäit vielä miettimään sinun kuukausilahjoitustasi, alla vastauksia yleisimpiin lahjoitukseen liittyviin kysymyksiin.

Miksi lahjoittaa juuri UNICEFin kautta?

Jokaisella maailman lapsella on syntyessään samat oikeudet. Kaikilla ei kuitenkaan ole samoja mahdollisuuksia selviytyä ja kasvaa. UNICEFilla on jo 76 vuoden kokemus lasten auttamisesta siellä missä tarve on kaikkein suurin.

Kuukausilahjoittaminen on lahjoittajalle helppoa ja vaivatonta. Se on myös UNICEFille kustannustehokkain lahjoitusmuoto. Maailman lapset saavat maksimaalisen hyödyn

Ilman lahjoittajien apua UNICEFin työ ei ole mahdollista. Pienelläkin kuukausittaisella summalla olet mukana tärkeässä työssämme maailman lasten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Miten lahjoitukseni käytetään?

UNICEF käyttää lahjoitukset lasten auttamiseen yli 150 maassa. Liittymällä UNICEFin kuukausilahjoittajaksi et auta vain yhtä lasta - autat kaikkia apua eniten tarvitsevia, kaikkialla maailmassa. Autat lapsia kriisitilanteissa ja huolehdit heidän perustarpeistaan: puhtaasta vedestäravinnostarokotuksista ja koulunkäynnistä.

Voinko valita lahjoituskohteen?

UNICEFin kuukausilahjoitusta ei koskaan kohdenneta vain yhteen maahan tai teemaan. Varat käytetään siellä, missä avun tarve on suurin.

Tämä on valtavan tärkeä asia, sillä kuten olemme viime vuosina oppineet, tilanteet maailmalla voivat muuttua todella nopeasti. Tällöin on tärkeää, että apu voidaan kohdistaa uudelleen tarpeen mukaan.

Osa kuukausilahjoituksestasi menee aina UNICEFin pitkäjänteiseen työhön, tutkimukseen ja uusien asioiden kehittämiseen - pitkäjänteiseen työhön maailman lasten hyväksi.

Voinko muuttaa lahjoitustani helposti?

Helpoiten muutat yhteystietojasi, lahjoitussummaa tai eräpäivää Lahjoituksen muuttaminen -sivulla. Voit tehdä muutokset myös lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme (även på svenska) osoitteeseen [email protected] tai soittamalla ma-to klo 9-18 ja pe 9-16 numeroon (09) 584 501.