Siirry sisältöön
Marokkolaisia nuoria, jotka ovat osallistuneet UNICEFin koulutukseen hymyilemässä portaikossa ja näyttämässä peukkua.

Nokia

Nokia vauhdittaa kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista yhteistyössä UNICEFin kanssa.

Tukea UNICEFin työlle eri puolilla maailmaa

Nokia on Suomen UNICEFin pitkäaikainen tukija.

Tuorein Nokian tukema UNICEFin hanke käynnistyi vuonna 2023.  Filippiineillä. Ohjelmassa tuetaan maan opetusministeriön tavoitetta vahvistaa koulun ulkopuolelle jääneiden nuorten osaamista ja mahdollisuuksia työmarkkinoilla.

Filippiinien ohjelman lisäksi Nokia tukee tällä hetkellä UNICEFin työtä Senegalissa ja  Marokossa.  Marokon hankkeessa tuetaan heikoimmassa asemassa olevia nuoria Marokossa oppimaan digi- ja yrittäjyystaitoja ja lisätään heidän tietoisuuttaan ilmastonmuutoksesta.

Nokia on aiemmin tehnyt Suomen UNICEFin kanssa yhteistyötä Indonesiassa ja Keniassa. Kenian-ohjelman tavoitteenaan oli perusopetuksen laadun ja saatavuuden kehittäminen ja verkkoratkaisujen tuominen kouluihin. Indonesiassa kehitettiin lasten terveyspalveluja digitaalisten palvelujen ja reaaliaikaisen datan avulla.

"Voimme aina luottaa siihen, että UNICEFin työllä on pitkäkestoinen vaikutus"

Nokia ja UNICEF ovat tehneet yhteistyötä vuosien ajan niin koulutuksen kuin terveydenhuollon ohjelmien parissa. Videolla Nokian Tony D'Arcy ja Nea Klossner kertovat yhteistyöstä.

Sivun pääkuva: Marokkolaisia nuoria, jotka ovat osallistuneet Nokian tukemaan UPSHIFT-koulutukseen digi- ja työelämätaidoista.