Siirry sisältöön
Sudarminin ja 11-kuukautinen Putrin luona Sidoreion kylässä on juuri käynyt kotisairaanhoitaja.

Nokia

Nokia vauhdittaa kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista yhteistyössä UNICEFin kanssa.

"Voimme aina luottaa siihen, että UNICEFin työllä on pitkäkestoinen vaikutus"

Nokia ja UNICEF ovat tehneet yhteistyötä vuosien ajan niin koulutuksen kuin terveydenhuollon ohjelmien parissa. Videolla Nokian Tony D'Arcy ja Nea Klossner kertovat yhteistyöstä.

Uusi yhteistyöhanke Senegalissa parantaa digitaitoja

Nokia jatkaa pitkäaikaista yhteistyötään Suomen UNICEFin kanssa. Vuoden alussa alkaneessa hankkeessa Senegalissa koulutetaan opettajia ja tuetaan kouluja toteuttamaan digitaitojen valmennuksia yläasteikäisille oppilaille sekä parannetaan koulujen tietoliikenneyhteyksiä.

Tavoitteena on edistää kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten ja nuorten tulevaisuuden taitoja digitaalista osaamista edellyttävässä maailmassa. Valituilla alueilla koulutetaan 15 kuukauden aikana 100 opettajaa.

Työ linkittyy Senegalin hallituksen tavoitteeseen koulujärjestelmän kehittämisestä digiteknologian avulla ja koulujen yhdistämisestä tietoliikenneverkkoihin.

Senegalissa alkavan ohjelman lisäksi Nokia tukee tällä hetkellä UNICEFin työtä Marokossa.  Marokon hankkeessa tuetaan heikoimmassa asemassa olevia nuoria Marokossa oppimaan digi- ja yrittäjyystaitoja ja lisätään heidän tietoisuuttaan ilmastonmuutoksesta.

Nokia on aiemmin tehnyt Suomen UNICEFin kanssa yhteistyötä Indonesiassa ja Keniassa. Kenian-ohjelman tavoitteenaan oli perusopetuksen laadun ja saatavuuden kehittäminen ja verkkoratkaisujen tuominen kouluihin. Indonesiassa kehitettiin lasten terveyspalveluja digitaalisten palvelujen ja reaaliaikaisen datan avulla.

Senegalilaisia nuoria UNICEFin järjestämässä digityöpajassa
©UNICEF Senegal