Siirry sisältöön
Nuoria tietokoneiden ääressä opetusluokassa Marokossa

Työelämätaitoja nuorille Marokossa

Nokia tukee loppuvuonna 2021 alkanutta UNICEFin hanketta Marokossa. Hankkeessa tuetaan heikoimmassa asemassa olevia nuoria oppimaan digi- ja yrittäjyystaitoja ja lisätään heidän tietoisuuttaan ilmastonmuutoksesta.

 

Kaksivuotisen ohjelman aikana vähintään 1400 15–24-vuotiasta nuorta, joista 60 % on tyttöjä, oppii työelämätaitoja kuten ryhmässä työskentelyä ja viestintää. He pääsevät opiskelemaan myös digitaitoja ja ympäristö- ja ilmastonmuutosasioita ja saavat tukea hyvän itsetunnon ja luovuuden kehittämiseen. Osaa nuorista tuetaan myös kehittämään yritysideoitaan ja perustamaan itse vetämiään yrityksiä.

– Haluamme tukea heikoimmassa asemassa olevia nuoria, jotta heillä olisi avaimet menestykseen työelämässä sekä mahdollisuus aktiivisesti vaikuttaa yhteisönsä tulevaisuuteen. Nokia on ylpeä voidessaan työskennellä UNICEFin kanssa tämänkaltaisissa aloitteissa, jotka tuovat konkreettista hyötyä yhteisöille. Yhdessä toimimalla saamme suurimman muutoksen aikaan, sanoo Nicole Robertson, Vice President, Environmental, Social and Governance, Nokia.

"Uskon voivani rakentaa perheelleni paremman tulevaisuuden"

Nuori nainen