Siirry sisältöön

Tee Black Fridayn tärkein ostos

Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
  • Kuittaat elintärkeitä lääkkeitä Gazan lapsille.
  • Kuittaat kaksi erää lääkkeitä Gazan lapsille.
  • Kuittaat neljä erää lääkkeitä Gazan lapsille.
  • Minimilahjoitus 2 €
Tekstikuva: "Kuittaa lääkkeitä Gazan lapsille".

Black Friday -lahjoituksellasi kuittaat Gazan lapsille esimerkiksi antibiootteja sekä lääkkeitä kipuun ja vakavaan nestehukkaan.  

Gazan lapsilla on suuri pula elintärkeistä lääkkeistä

Lapsi istuu tuhoutuneiden rakennusten keskellä Gazassa.

Auta Gazan lapsia saamaan elintärkeitä lääkkeitä

Lasten elämä Gazassa on muuttunut painajaiseksi. Tuhansia lapsia on haavoittunut lokakuussa alkaneen konfliktin jälkeen. Pommituksissa on tuhoutunut sairaaloita ja valtaosa alueen perusterveydenhuollosta ei pysty toimimaan. Sairaaloissa on suuri pula lääkkeistä ja monista hoitoon tarvittavista välineistä. Myös polttoaine on välttämätöntä sairaaloiden toiminnalle. 

Alueella on myös valtava puute puhtaasta juomavedestä ja tilanne on johtamassa katastrofiin, jossa yhä useampi lapsi sairastuu tai kuolee nestehukkaan tai likaisen veden välityksellä tarttuviin sairauksiin. Lisäksi lapset kärsivät tilanteen aiheuttamista traumoista ja tarvitsevat psykososiaalista tukea selviytyäkseen.

Lääkkeiden ohella keräysvaroja käytetään tarpeen mukaan myös esimerkiksi puhtaan juomaveden toimittamiseen alueelle, lisäravinteiden antamiseen imettäville äideille ja tuhoutuneen vesi- ja viemäristöverkoston korjaamiseen. Tarkoitus on toimittaa Gazaan myös polttoainetta sairaaloiden tarpeisiin ja puhtaan veden jakelua ja pumppaamista varten sekä järjestää myös tilanteesta selviytymisen tueksi mielenterveystukea lapsille.

Apu menee perille

UNICEF on ollut paikan päällä tilanteen eskaloitumisesta saakka ja toimittanut sairaaloihin lääkkeitä ja lääkintätarvikkeita ja kodeistaan paenneille perheille terveyspakkauksia.

Tee siis Black Fridayn vaikuttavin ostos