Siirry sisältöön
Pieni lapsi ruokailee aikuisen sylissä

Ideoita ja tukea tempauksen järjestämiseen

Järjestä tapahtuma UNICEFin hyväksi
Voit järjestää paikkakunnallasi suuren tai pienen tapahtuman UNICEFin hyväksi (esim. kirpputori, konsertti, taidenäyttely, huutokauppa, myyjäiset, golf- tai muu urheilutapahtuma, sienisoppatapahtuma). 

Järjestä harrastusporukkasi kanssa tempaus UNICEFin hyväksi
Voitte yhteisen harrastuksenne puitteissa tehdä hyvää järjestämällä tempauksen UNICEFin hyväksi (esim. pyöräilyjengi tarjoaa pyöränhuoltoa lahjoitusta vastaan, kuoro tai bändi esiintyy lahjoitusta vastaan).

Järjestä illallisjuhlat tai peli-ilta tuttaviesi kesken
Voit järjestää illallisjuhlat tai vaikka peli-illan tuttavillesi ja kerätä varoja UNICEFin hyväksi. 

Ompele UNICEF-nukke tai tee käsitöitä
Tee yksin tai porukassa UNICEF nukkeja (kts.ohjeet) tai muita käsitöitä ja myy ne UNICEFin hyväksi. 

Askel UNICEFille -kävelytapahtuma
Voit järjestää porukassa kävelytapahtuman, jossa kerätään varoja UNICEFille. Kävelyä varten saat UNICEFilta käyttöösi reittikylttejä ja rasti-ideoita lapsen oikeuksiin liittyen. 

Liikunnallinen tapahtuma UNICEFin hyväksi
Toteuta liikunnallinen tapahtuma (esim.hiihto, pyöräily tai muu) ja hanki sponsoreita tukemaan tempaustasi. Lahjoita tempauksen tuotot UNICEFille. 

Nettikeräys
Luo nettikeräys osoitteessa oma.unicef.fi ja haasta ystävät ja tuttavat mukaan lahjoittamaan. Markkinoi keräystä omille verkostoillesi esim. sosiaalisessa mediassa. Nettikeräysten tuotot tulevat suoraan Suomen UNICEFille ja ne ohjataan omakeräys-sivustolla valitsemaasi kohteeseen.

Tutustu myös:

HUOM! Nämä ohjeet koskevat yksityishenkilöitä; jos edustat yritystä, niin tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen yritysyhteistyöhön.

 

Hyödynnä UNICEFin brändimateriaalit

 

Tarjoamme tempausten järjestäjien käyttöön UNICEF-yleisesitteen, somekuvan, tarroja ja ilmapalloja.