Siirry sisältöön

Kuukausilahjoittajana autat myös Ukrainan lapsia

Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
  • Minimilahjoitus 10 €
  • Minimilahjoitus 10 €
Kolme lasta huoneessa, jossa on iso aukko olohuoneen ja eteisen välissä.

Rakenna parempaa tulevaisuutta lapsille Ukrainassa ja joka puolella maailmaa

Ukrainassa miljoonat lapset elävät ainutkertaisia lapsuusvuosiaan sodan keskellä. Lapsia on kuollut ja haavoittunut ja monet iso osa on joutunut jättämään kotinsa. Yli kaksi vuotta sotaa on jättänyt valtavan aukon lasten koulutukseen, ja perheet tarvitsevat apua sodan traumoista selviämiseen. Kouluja, sairaaloita, päiväkoteja ja vesi- ja lämmitysjärjestelmiä on tuhoutunut. 

Lapset ja nuoret ovat avain Ukrainan parempaan tulevaisuuteen ja he tulevat tarvitsemaan tukeamme vielä pitkään. UNICEF on auttanut Ukrainan lapsia sodan jokaisena päivänä ja tarjonnut suojaa, lämpöä, terveydenhuoltoa, puhdasta juomavettä ja koulutusta. 

UNICEFin kuukausilahjoittajana autat lapsia Ukrainassa ja muissa kriiseissä eri puolilla maailmaa. Lahjoitusten tuella apua pystytään toimittamaan nopeasti ja joustavasti juuri sinne, missä avun tarve on suurin.

Hyvä tulevaisuus ei tapahdu, se rakennetaan

Jokainen lapsi on yhtä arvokas ja oikeutettu suojaan, huolenpitoon, koulutukseen ja terveyteen. Tulevaisuuteen. Syntyi hän mihin vain.

UNICEF työskentelee maailman haastavimmissa olosuhteissa saavuttaakseen kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevat lapset. UNICEF tekee sekä pitkäjänteistä työtä, jolla luodaan pysyviä muutoksia että auttaa lapsia kriisien keskellä.

Kuukausilahjoitusta ei koskaan kohdenneta vain yhteen maahan tai teemaan. Lahjoitusten avulla apua pystytään toimittamaan nopeasti ja joustavasti juuri sinne, missä avun tarve on suurin.

Me uskomme siihen, että edistämällä hyvää lapsuutta, rakennamme kaikille parempaa tulevaisuutta. Tule mukaan auttajien ketjuun!

Äitinsä sylissä istuva vauva saa käsivarteensa rokotteen.

Miten lahjoitukseni käytetään?

Graaffinen ympyrä jossa esitetään keräystulojen jakautuminen. 76% kuluista menee lasten tueksi. 70% maailmalle, 6% Suomeen. 24% keräys- ja hallintokuluihin.

Usein kysytyt kysymykset

Jos jäit vielä miettimään kuukausilahjoittamista, alla vastauksia yleisimpiin lahjoitukseen liittyviin kysymyksiin.

Miksi lahjoittaa juuri UNICEFin kautta?

Me uskomme siihen, että edistämällä hyvää lapsuutta, rakennamme kaikille parempaa tulevaisuutta. UNICEFilla on jo 77 vuoden kokemus lasten auttamisesta siellä missä tarve on kaikkein suurin.

UNICEF on ainoa lastenjärjestö, joka toimii kaikkialla maailmassa: olemme läsnä yli 190 valtiossa. UNICEFilla on myös ainutlaatuisen vaikutusvaltainen asema YK:n alaisena järjestönä: teemme työtä eri maiden hallitusten, yritysten, muiden järjestöjen ja tavallisten kansalaisten kanssa. Vaikutamme yhteiskuntien rakenteisiin, teemme pitkäjänteistä avustustyötä ja autamme kriisien keskellä eläviä perheitä ja lapsia. 

UNICEFin kautta apusi löytää varmasti ja luotettavasti perille. Vuosikatsauksestamme voit lukea, mitä kaikkea olemme saaneet viime vuonna aikaan. 

Miten lahjoitukseni käytetään?

UNICEF käyttää lahjoitukset lasten auttamiseen yli 150 maassa. Liittymällä UNICEFin kuukausilahjoittajaksi et auta vain yhtä lasta - autat kaikkia apua eniten tarvitsevia, kaikkialla maailmassa. Autat lapsia kriisitilanteissa ja huolehdit heidän perustarpeistaan: puhtaasta vedestäravinnostarokotuksista ja koulunkäynnistä.

Voinko valita lahjoituskohteen?

UNICEFin kuukausilahjoitusta ei koskaan kohdenneta vain yhteen maahan tai teemaan. Varat käytetään siellä, missä avun tarve on suurin.

Tämä on valtavan tärkeä asia, sillä kuten olemme viime vuosina oppineet, tilanteet maailmalla voivat muuttua todella nopeasti. Tällöin on tärkeää, että apu voidaan kohdistaa uudelleen tarpeen mukaan.

Osa kuukausilahjoituksestasi menee aina UNICEFin pitkäjänteiseen työhön, tutkimukseen ja uusien asioiden kehittämiseen - pitkäjänteiseen työhön maailman lasten hyväksi.

Voinko muuttaa lahjoitustani helposti?

Helpoiten muutat yhteystietojasi, lahjoitussummaa tai eräpäivää Lahjoituksen muuttaminen -sivulla. Voit tehdä muutokset myös lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme (även på svenska) osoitteeseen [email protected] tai soittamalla ma-to klo 9-18 ja pe 9-16 numeroon (09) 584 501.