Siirry sisältöön

Lahjoita Libyan lapsille

Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
  • Minimilahjoitus 2 €
  • Minimilahjoitus 2 €

Voit tehdä lahjoituksen verkkopankissa, maksukortilla tai MobilePaylla. Huomaathan, että voit tehdä lahjoituksen myös nimettömänä jättämättä henkilötietojasi.

Katunäkymä tulvien vahingoittamasta Libyasta. Isä kantaa pientä lasta harteillaan.

Tuhotulva iski Libyaan – onnettomuus vaikuttaa jopa 300 000 lapseen

Hirmumyrsky Daniel aiheutti itäisessä Libyassa valtavia tulvia ja maanvyörymiä sunnuntaina 10. syyskuuta. Kuolonuhrien määrä on jo useita tuhansia ja lähes 9 000 ihmisen arvioidaan olevan kateissa.

Kymmenet tuhannet ihmiset ovat menettäneet kotinsa ja paenneet väliaikaisiin suojiin, joita on pysytetty esimerkiksi kouluihin. Kokonaisia kaupunginosia on huuhtoutunut veden mukana ja ihmisiä on jäänyt jumiin koteihinsa ilman puhdasta juomavettä ja sähköä. 

Tulvat ovat myös tuhonneet sairaaloita, terveyskeskuksia ja lääkevarastoja. Myös tiet ovat kärsineet pahasti tulvista ja maanvyörymistä, mikä tekee avun toimittamisesta alueelle haastavaa.

 

Nainen pakkaa Libyaan lähteviä hätäaputarvikkeita UNICEFin varastossa Kööpenhaminassa.

Apu menee perille

UNICEF on paikan päällä auttamassa lapsia selviytymään katastrofin seurauksista. UNICEF on työskennellyt Libyassa vuodesta 1957.

Selviytyjät tarvitsevat suojaa, ruokaa, puhdasta vettä ja lääketieteellistä apua. 

UNICEF on toimittanut alueelle elintärkeitä lääkintätarvikkeita, vedenpuhdistusvälineitä, vaatteita lapsille, telttoja, suojapeitteitä ja hygieniatarvikkeita kuten saippuaa ja pyyhkeitä.

Sinä voit auttaa lapsia ja heidän perheitään lahjoittamalla UNICEFin hätäaputyön tueksi. 

 

Liity mukaan kuukausilahjoittajaksi

Tule mukaan rakentamaan parempaa huomista

Liittymällä kuukausilahjoittajaksi et auta vain yhtä lasta - autat kaikkia apua eniten tarvitsevia, kaikkialla maailmassa. Autat lapsia kriisitilanteissa ja huolehdit heidän perustarpeistaan: puhtaasta vedestä, ravinnosta, rokotuksista ja koulunkäynnistä.

Kuukausilahjoittaminen on lahjoittajalle helppoa ja vaivatonta. Se on myös UNICEFille kustannustehokkain lahjoitusmuoto. Maailman lapset saavat maksimaalisen hyödyn.

Huivipäinen lapsi kirjoittaa taululle ja hymyilee.