Maailman tärkein ilta - tunteita täynnä

Laita hyvä jakoon Whatsapp
19.3.2019

Lämmin kiitos jokaiselle, joka teki illasta nimensä veroisen. Maailman tärkeimmässä illassa kaikki yhdistivät voimansa lasten hyväksi.

Marja Hintikka ja UNICEFin hyvän tahdon lähettiläs Jaakko Saariluoma juonsivat tunteikkaan illan.
Marja Hintikka ja UNICEFin hyvän tahdon lähettiläs Jaakko Saariluoma juonsivat tunteikkaan illan.

Perjantaina 15.3. koettiin suuria tunteita niin tapahtumakeskus Telakalla kuin ruutujen äärellä kotisohvilla. Maailman tärkein ilta kutsui UNICEFin tukijoukkoihin lisää kuukausilahjoittajia, jotta jokaisen lapsen oikeudet voisivat toteutua.

Lähetyksessä nähtiin liikuttavia tarinoita muun muassa Malawista, jonne UNICEF matkusti yhdessä näyttelijä Jasper PääkkösenAlexandra Escatin sekä laulaja Laura Närhen kanssa.

Juuri tällä hetkellä Malawia koettelevat lisäksi viimeviikkoisen myrskyn aiheuttamat tulvat ja vauriot. Ne voivat olla kohtalokkaita maassa, joka jo ennestään on äärimmäisen köyhä. Siksi jokaista meistä tarvitaan niin kipeästi, ja siksi jokainen lahjoittaja on elintärkeä.

Sydämellinen kiitos juontajille, artisteille, muille esiintyjille, sekä puhelinpanelisteille jotka vastaanotitte uusia kuukausilahjoittajia. Kiitos pitkäaikainen yhteistyökumppanimme MTV3, sekä jokainen katsoja, joka teki illan aikana tärkeän päätöksen ryhtyä maailman lasten tukijaksi. UNICEFin työ on mahdollista ainoastaan teidän ansiostanne.

Maailman tärkein ilta voi olla myös huomenna, sillä voit edelleen katsoa sen MTV3:n nettipalvelussa silloin kun sinulle sopii. Jos et nähnyt, mistä juontaja ja hyvän tahdon lähettiläs Jaakko Saariluoma liikuttui kyyneliin, tai kokenut upeiden artistien pysäyttäviä esityksiä, liity vielä seuraamme!

Maailman tärkein ilta on tähän mennessä innostanut mukaan yli 2000 uutta kuukausilahjoittajaa.

Katso kuvagalleria Facebookissa »

Haluatko sinäkin olla Maailman tärkein ihminen ❤?

Liity kuukausilahjoittajaksi »

Kuule UNICEFin toiminnasta ja tilaa Unicefin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet säännöllisesti missä liikumme ja kuinka autamme maailmalla? Uutiskirje ilmestyy noin 1–2 kertaa kuukaudessa ja voit peruuttaa sen milloin tahansa.

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.