Petteri Lillberg Suomen UNICEFin hallitukseen

Laita hyvä jakoon Whatsapp
4.5.2018

”Lähdin mukaan, koska maailma ei ole valmis”, sanoo Lillberg.

Suomen UNICEFin hallituksen uudeksi jäseneksi on valittu vanhempi asiantuntija Petteri Lillberg. Lillberg työskentelee konsulttiyritys Demos Effectissä yritysten tulevaisuusstrategioiden parissa.  Hänellä on pitkä kokemus markkinoinnista ja mainostoimistomaailmasta.

- Auttavan käden ojentaminen on helpompaa, nopeampaa ja tuloksellisempaa kuin koskaan. Tätä viestiä haluan viedä aktiivisesti eteenpäin, Lillberg sanoo.

UNICEF on tuttu
lapsuudesta lähtien

UNICEFin työ on Lillbergille ennestään uutiskuvista tuttua, samalla tavoin kuin miljoonille muille suomalaisille.

- UNICEF on lapsuudesta asti edustanut sitä voimaa, joka auttoi siellä missä hätä oli suurin. Lähdin mukaan, koska maailma ei ole valmis. Meillä jokaisella on myös ihmisyyteen perustuva velvollisuus toisiamme kohtaan.

Lillberg tuo mukanaan hallitukseen vahvaa osaamista kuluttajamarkkinoinnista, brändinrakennuksesta, sekä arvojen ja vastuullisuuden kasvavasta roolista liiketoiminnassa.

- Haluan edistää uudenlaisia yhteistyömalleja, vaikuttavuuden todentamista ja UNICEFin asemaa julkisessa keskustelussa, Lillberg sanoo.

- Toivon tuovani ymmärrystä myös siitä, miten ja missä ihmiset haluavat vaikuttaa ja mitä keinoja siihen on tarjolla.

Suomen UNICEFIn hallituksessa on tällä hetkellä 9 jäsentä. Puheenjohtajana toimii toimitusjohtaja Teija Andersen.

Kuule UNICEFin toiminnasta ja tilaa Unicefin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet säännöllisesti missä liikumme ja kuinka autamme maailmalla? Uutiskirje ilmestyy noin 1–2 kertaa kuukaudessa ja voit peruuttaa sen milloin tahansa.

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.