UNICEF tekee kaikkensa Jemenin lasten auttamiseksi

Laita hyvä jakoon Whatsapp
7.4.2015

Yli 70 lasta on kuollut maaliskuun lopulla alkaneissa väkivaltaisuuksissa. UNICEF auttaa lapsia konfliktin keskellä.

Ainakin 74 lasta on kuollut ja 44 vammautunut käynnissä olevissa taisteluissa Jemenissä. UNICEF arvioi todellisten lukujen olevan paljon suurempia, sillä taistelut ovat kiihtyneet viime viikon aikana.  

- Lapset maksavat sietämätöntä hintaa konfliktista. He menettävät kotinsa, henkensä ja mahdollisuuden käydä koulua, sanoo UNICEFin Jemenin maatoimiston johtaja Julien Harneis.

UNICEF vaatii konfliktin osapuolia kunnioittamaan kansainvälisiä humanitaarista oikeutta ja suojelemaan lapsia väkivallalta.

Yli 100 000 ihmistä on joutunut pakenemaan kodeistaan maaliskuun lopulla alkaneita väkivaltaisuuksia.

Näin UNICEF auttaa

Heikkenevästä turvallisuustilanteesta huolimatta UNICEF toimittaa lapsille ja perheille apua yhdessä kumppaneidensa kanssa.

Toimitamme muun muassa:

UNICEF myös järjestää pakolaislapsille koulutusta ja psykososiaalista tukea sekä tiedottaa lapsia ja vanhempia miinojen uhasta.

Auta lapsia kriisien keskellä, lahjoita hätäapuun.

Kuule UNICEFin toiminnasta ja tilaa Unicefin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet säännöllisesti missä liikumme ja kuinka autamme maailmalla? Uutiskirje ilmestyy noin 1–2 kertaa kuukaudessa ja voit peruuttaa sen milloin tahansa.

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.