UNICEF ja Ilovirta-sähköyhtiö yhteistyöhön

Laita hyvä jakoon Whatsapp
6.10.2015

Ilovirran asiakkaana voit tehdä lahjoituksen UNICEFille sähkölaskun yhteydessä.

Sähköyhtiö Ilovirta on UNICEFin tuorein yritysyhteistyökumppani.

Ilovirta tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tehdä lahjoituksen UNICEFille sähkölaskun yhteydessä. Jokaisen laskun yhteydessä asiakas voi lahjoittaa pienen summan (1, 3 tai 5 euroa/kk) UNICEFille. Lahjoitussumma siirtyy UNICEFille lyhentämättömänä.

- Meille on tärkeää, että jokainen voi osallistua itselleen sopivalla summalla. Tarjoamme ihmisille helpon väylän lahjoittaa pieni summa hyvään tarkoitukseen, sanoo liiketoimintapäällikkö Annukka Toivanen Ilovirrasta.

Ilovirta-lahjoitukset kohdistuvat UNICEFin lastenrahastoon. Lahjoitusvarat käytetään UNICEFin maailmanlaajuiseen työhön lasten hyväksi.

Ilovirta on kokonaan kotimaisessa omistuksessa ja myy ainoastaan täysin uusiutuvaa, alkuperätakuulla sertifioitua sähköä.

- Ilovirta sopii loistavasti UNICEFin kumppaniksi, koska vastuullisuus on yrityksen toiminnassa vahvasti mukana. Toivomme, että ihmiset löytävät tämän uuden tavan lahjoittaa, sanoo UNICEFin yritysyhteistyön päällikkö Nina Vähäpassi.

Lue lisää:
Tutustu Ilovirran sivuihin: https://www.ilovirta.fi/tutustu-hyv%C3%A4ntekemiseen/unicef

Kuule UNICEFin toiminnasta ja tilaa Unicefin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet säännöllisesti missä liikumme ja kuinka autamme maailmalla? Uutiskirje ilmestyy noin 1–2 kertaa kuukaudessa ja voit peruuttaa sen milloin tahansa.

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.