Päivätyökeräys

Tekemällä yhden päivän ajan töitä, tuette nuorten koulunkäyntiä Keniassa.

Ilmoittaudu PäivätyökeräykseenTyönantajalle

Päivätyökeräyksen ohjeet

 1. Ennen tapahtumapäivää

  Ilmoittautukaa mukaan nettilomakkeella tai p. 09 584 501. Saatte Päivätyökeräyksen materiaalit postitse ja sähköisesti kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta. 

  Keräyspäivä on koulun vapaasti päätettävissä ja osallistuminen on maksutonta. Muistakaa hyödyntää Päivätyökeräyksen oppimateriaalit opetuksessa. 

  UNICEFin päivätyökeräykseen osallistuvat oppilaat ovat vakuutettuja vakuutusyhtiö Ifin kautta. Työnantajan ei tarvitse suorittaa ennakonpidätystä eikä sosiaaliturvamaksuja päivätyön palkasta. 

 2. Päivätyökeräyspäivänä

  Oppilas tekee päivän työn ja työnantaja maksaa lupaamansa palkan.

  Oppilas antaa esitäytetyn työlomakkeen työnantajalle, joka allekirjoittaa tai leimaa lomakkeen alaosan työpäivän lopuksi. 

  Työnantaja maksaa palkan joko käteisenä tai verkkomaksuna UNICEFin tilille (suositeltu päiväpalkka 20€).

   

 3. Päivätyökeräyspäivän jälkeen

  Opettajat ja oppilaat saavat ansaitsemansa kiitoksen. Katsokaa UNICEFin kiitosvideo koulunne materiaalipankista. 

  Lähetämme koulunne keräystuloksen sähköpostitse noin kahden kuukauden kuluttua päivätyökeräyksestä. Lukukauden lopuksi saatte julisteet, joissa kerrotaan, mitä lahjoituksilla on saatu aikaan. 

Keräyskohde

Päivätyökeräyksen tuotot ohjataan UNICEFin koulutustyöhön Keniassa. Monilla lapsilla Keniassa ei ole mahdollisuutta käydä koulua.

UNICEF työskentelee Keniassa sen puolesta, että jokainen lapsi sukupuolesta ja tuen tarpeesta riippumatta pääsisi kouluun. Lisäksi tuemme opettajien koulutusta ja vaikuttamme päättäjiin, jotta kouluista saadaan lapsille hyviä ja turvallisia.

Päivätyökeräyksen tuotoilla tehdään paljon hyvää

UNICEF tekee pitkäjänteistä työtä sen eteen, että lapset erilaisissa tilanteissa saavat mahdollisuuden käydä koulua ja oppia.

LUE LISÄÄ UNICEFIN KOULUTUSTYÖSTÄ

UNICEFin työ on pitkäjänteistä.

Katso UNICEFin päivätyökeräyksen videot!

UNICEFin kouluvierailija Emma tsemppaa Suomen yläkoululaiset taksvärkkityön hakuun. Lyhytdokumenteissa kenialaiset oppilaat käyvät dialogia Suomen UNICEF-kävelijöiden kanssa ja kertovat UNICEFin työstä Keniassa.

UNICEFin kouluvierailija Emma tsemppaa oppilaat taksvärkkityön hakuun!

UNICEF Keniassa

UNICEF edistää lasten ja nuorten oikeuksia Keniassa yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneidensa kanssa. Carol on yksi nuorista, joka osallistui UNICEFin ja ACAKOROn projektiin, jossa vähävaraisille lapsille ja nuorille tarjottiin mm. mahdollisuus käydä koulua ja harrastaa jalkapalloa.

Yhdessä

Ystävykset Hanisa Warsame ja Najma Hassan kertovat elämästään, tasa-arvosta ja ilmastonmuutoksen vaikutuksista Keniassa.

Kiitos tuestasi!

Ideoita opetukseen ja aiheita aamunavauksiin. Tilaa opettajien uutiskirje.

Opettajille suunnattu ihmisoikeus- ja globaalikasvatuksen uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa ja voit peruuttaa sen milloin tahansa.

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.