Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Auta hädässä olevia lapsia. Kaikkialla maailmassa. Joka ikinen päivä.

Pelkäsin, että Hawal kuolee. Hän oli niin pieni”, etiopialainen äiti muistelee kasvot vakavina. Seitsenkuinen poika painoi punnituksessa vain 3,5 kiloa. Kahdeksan päivän intensiivisen hoitojakson jälkeen äiti katsoo voimistunutta lastaan kaikella rakkaudella. ”Olen varma, että ravinnerikas maito pelasti poikani hengen”. 

Kuukausilahjoittajana pidät huolta maailman lapsista!

Kuukausilahjoittajana olet monessa mukana; rokotat lapsia vaarallisia tauteja vastaan, mahdollistat hoidon aliravituille lapsille, tuot lasten elämään turvaa ja suojaa sekä autat heitä pääsemään kouluun. Säännöllinen tukesi on äärimmäisen tärkeää apua tarvitseville lapsille ympäri maailman.

Kuukausilahjoittajana saat säännöllisesti ajankohtaista tietoa UNICEFin työstä ja siitä, mitä lahjoituksellasi on saatu aikaan.

 • Näin kuukausilahjoitus toimii

  Kuukausilahjoituksesi tapahtuu kätevästi joko pankki- tai luottokortilta tai suoramaksuna. Mikäli valitset suoramaksun, saat liittymislomakkeen postitse. Voit itse valita lahjoitussumman ja muuttaa sitä tarvittaessa myöhemmin.

  Kysymyksiä? Lue lisää täältä »
 • Lahjoituksellasi saadaan paljon aikaan

  Jo pienelläkin kuukausittaisella lahjoituksella on suuri merkitys. 12 eurolla voidaan esimerkiksi hankkia 28 pussia ravitsevaa maapähkinätahnaa aliravituille lapsille tai ikiomat koulutarvikkeet 27 lapselle.

  Mitä lahjoituksellasi saadaan »
 • Kysymyksiä?

  Mikäli haluat kysyä lisää kuukausilahjoituksesta tai UNICEFin työstä, tai muuttaa lahjoitustietojasi, voit aina ottaa yhteyttä meihin. Soita numeroon 09 5845 0290 tai klikkaa alla olevaa linkkiä.

  Ota yhteyttä »

Valitse kuukausilahjoituksen summa

Voit milloin tahansa muuttaa kuukausilahjoitustasi