Siirry sisältöön

Liity kuukausilahjoittajaksi

Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
  • Minimilahjoitus 10 €
  • Minimilahjoitus 10 €
Joukko lapsia ulkona.
UNICEFin työn tekijä opastaa lasta pesemään kätensä

Miten lahjoitukseni käytetään?

Graaffinen ympyrä jossa esitetään keräystulojen jakautuminen. 76% kuluista menee lasten tueksi. 70% maailmalle, 6% Suomeen. 24% keräys- ja hallintokuluihin.

Uusi tapa auttaa: Muumien seikkailuposti

Pikku Myy ja teksti "Muumien seikkailuposti".

Usein kysytyt kysymykset

Jos jäit vielä miettimään kuukausilahjoittamista, alla vastauksia yleisimpiin lahjoitukseen liittyviin kysymyksiin.

Miksi lahjoittaa juuri UNICEFin kautta?

Me uskomme siihen, että edistämällä hyvää lapsuutta, rakennamme kaikille parempaa tulevaisuutta. UNICEFilla on jo 77 vuoden kokemus lasten auttamisesta siellä missä tarve on kaikkein suurin.

UNICEF on ainoa lastenjärjestö, joka toimii kaikkialla maailmassa: olemme läsnä yli 190 valtiossa. UNICEFilla on myös ainutlaatuisen vaikutusvaltainen asema YK:n alaisena järjestönä: teemme työtä eri maiden hallitusten, yritysten, muiden järjestöjen ja tavallisten kansalaisten kanssa. Vaikutamme yhteiskuntien rakenteisiin, teemme pitkäjänteistä avustustyötä ja autamme kriisien keskellä eläviä perheitä ja lapsia. 

UNICEFin kautta apusi löytää varmasti ja luotettavasti perille. Vuosikatsauksestamme voit lukea, mitä kaikkea olemme saaneet viime vuonna aikaan. 

Miten lahjoitukseni käytetään?

UNICEF käyttää lahjoitukset lasten auttamiseen yli 150 maassa. Liittymällä UNICEFin kuukausilahjoittajaksi et auta vain yhtä lasta - autat kaikkia apua eniten tarvitsevia, kaikkialla maailmassa. Autat lapsia kriisitilanteissa ja huolehdit heidän perustarpeistaan: puhtaasta vedestäravinnostarokotuksista ja koulunkäynnistä.

Voinko valita lahjoituskohteen?

UNICEFin kuukausilahjoitusta ei koskaan kohdenneta vain yhteen maahan tai teemaan. Varat käytetään siellä, missä avun tarve on suurin.

Tämä on valtavan tärkeä asia, sillä kuten olemme viime vuosina oppineet, tilanteet maailmalla voivat muuttua todella nopeasti. Tällöin on tärkeää, että apu voidaan kohdistaa uudelleen tarpeen mukaan.

Osa kuukausilahjoituksestasi menee aina UNICEFin pitkäjänteiseen työhön, tutkimukseen ja uusien asioiden kehittämiseen - pitkäjänteiseen työhön maailman lasten hyväksi.

Voinko muuttaa lahjoitustani helposti?

Helpoiten muutat yhteystietojasi, lahjoitussummaa tai eräpäivää Lahjoituksen muuttaminen -sivulla. Voit tehdä muutokset myös lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected] tai soittamalla ma-to klo 9-18 ja pe 9-16 numeroon (09) 584 501.

 

Miten kuukausilahjoitus toimii?

Voit liittyä kuukausilahjoittajaksi tällä sivulla. Täytä pyydetyt henkilötiedot, jotka tarvitaan lahjoituksen käynnistämiseen. Maksutavaksi voit valita:

  • Kuukausilahjoitus suoramaksulla tai e-laskulla. Liittyessäsi mukaan suoramaksulla lähetämme sinulle postitse toimeksiantolomakkeen täytettäväksi ja allekirjoitettavaksi. Kun palautat lomakkeen meille, kuukausilahjoituksesi lähtee käyntiin. Mikäli käytät e-laskua, muuta maksu itse automaattiseksi ensimmäisen laskun saapuessa verkkopankkiin. Näin sinun ei tarvitse enää huolehtia koko asiasta ja voit olla varma siitä, että lahjoituksesi on auttamassa maailman lapsia joka kuukausi.
  • Jos haluat tuen menevän MobilePay-sovelluksen kautta, täytä vain liittymislomake nettisivuillamme ja valitse maksutavaksi MobilePay, niin tukesi lähtee käyntiin.
  • Voit valita maksutavaksi myös toistuvan korttimaksun, jolloin säännöllinen lahjoitus käynnistyy luotto- tai pankkikortiltasi.

 

Miten voin lopettaa kuukausilahjoituksen?

Voit lopettaa kuukausilahjoituksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun joko sähköpostilla [email protected] tai soittamalla ma-to klo 9-18 ja pe 9-16 numeroon (09) 584 501, kirjeitse tai lomakkeella. Suoramaksulla tai e-laskulla tapahtuvan lahjoituksen lopettamisesta pitää tiedon tulla meille kolme viikkoa ennen eräpäivää. Kortti- tai MobilePay -lahjoituksen voimme katkaista ilmoituspäivänä.

Miten teen, jos vaihdan pankkia?

Kun pankkisi tai pankkitilisi, jolta lahjoitus menee, vaihtuu, ota asiakaspalveluun yhteyttä sähköpostilla [email protected] tai soittamalla ma-to klo 9-18 ja pe 9-16 numeroon (09) 584 501. Päivitämme uudet pankkitietosi järjestelmäämme, niin lahjoituksesi pysyy voimassa ja apu lapsille jatkuu katkeamatta.

 

 

Mitä jos en halua antaa tilinumeroani UNICEFille? Voinko tehdä oman e-laskusopimuksen pankin kautta?

UNICEFille annetut tiedot eivät päädy ulkopuolisten tietoon. Toimeksiantolomakkeen tiedot kirjataan vain omaan asiakasrekisteriimme ja lomake lähetetään edelleen pankkiin.

Voit tehdä myös oman e-laskusopimuksen, mutta pyydä silloin henkilökohtainen viitenumero ja tarkemmat toimintaohjeet UNICEFilta. Lisätietoja saat puhelimitse numerosta 09 584 501 tai sähköpostitse osoitteesta: [email protected].

 

Tule mukaan rakentamaan parempaa huomista

Liittymällä kuukausilahjoittajaksi et auta vain yhtä lasta - autat kaikkia apua eniten tarvitsevia, kaikkialla maailmassa. Autat lapsia kriisitilanteissa ja huolehdit heidän perustarpeistaan: puhtaasta vedestä, ravinnosta, rokotuksista ja koulunkäynnistä.

Kuukausilahjoittaminen on lahjoittajalle helppoa ja vaivatonta. Se on myös UNICEFille kustannustehokkain lahjoitusmuoto. Maailman lapset saavat maksimaalisen hyödyn.