Siirry sisältöön

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
  • Minimilahjoitus 10 €
  • Minimilahjoitus 10 €

KUUKAUSILAHJOITTAJANA VARMISTAT, että lapset saavat hoitoa, suojelua ja koulutusta. Säännöllinen tukesi on äärimmäisen tärkeää apua tarvitseville lapsille ympäri maailman.Tule mukaan jo tänään!

Lapsi hymyilee, vaikka hän on juuri saanut rokotteen olkapäähän. UNICEFin kautta apu menee luotettavasti perille.

Mitä turvallisemman lapsuuden osaamme taata, sitä paremman maailman voimme ​ saada. UNICEFin tehtävä on varmistaa jokaisen lapsen oikeus terveyteen, koulutukseen ja ​ hyvään elämään. Me vaikutamme kaikkialla maailmassa ja onnistumme yhdessä, ​kun saamme sinut vaikuttamaan kanssamme. Siellä missä sinäkin olet, juuri nyt.

Kukaan ei ratkaise isoja ongelmia yksin

​Vaikka maailmassa lapsen oikeudet toteutuvat päivä päivältä paremmin, silti:​

  • Nälästä kärsivien lasten ja perheiden määrä kasvoi dramaattisesti koronapandemian aikana​.
  • Maailmassa on yhä noin 160 miljoonaa lapsityöläistä​.
  • Noin miljardi lasta - lähes puolet maailman lapsista - asuu valtioissa, jotka luokitellaan ilmastonmuutoksen kannalta äärimmäisen riskin maiksi lapsille​.
  • Lähes joka kolmas Suomessa asuva nuori kokee, ettei hyvästä tulevaisuudesta ole helppo unelmoida.

UNICEF on tutkitusti vaikuttavin toimija, joka tukee valtioita hätää ja eriarvoisuutta aiheuttavien rakenteellisten syiden poistamisessa ja pysyvässä muutoksessa.​

Miten lahjoitukseni käytetään?

UNICEF auttaa lapsia yli 150 maassa. Liittymällä UNICEFin kuukausilahjoittajaksi et auta vain yhtä lasta - autat kaikkia apua eniten tarvitsevia, kaikkialla maailmassa.

Suurin osa lahjoituksestasi käytetään kaikkein heikoimmassa asemassa elävien lasten auttamiseen. Suomessa teemme yhteistyötä valtion ja kuntien kanssa, jotta lapsen oikeuksien sopimus toteutuu myös täällä.

Kampanjakulut ja hyvä, tehokas hallinto varmistavat sen, että toiminta on pitkäjänteistä ja luotettavaa. Koko lahjoituksesi käytetään siis lasten hyväksi.​