Testamenttilahjoitus

Laita hyvä jakoon

Jätä perinnöksi parempi maailma.

Läheistesi ohella voit testamentissasi muistaa myös maailman lapsia. Saat lisätietoa testamentin laatimisesta ja UNICEFin työstä testamenttioppaastamme. Tilaa maksuton opas ja tutustu siihen rauhassa kotonasi. Oppaan tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään.

 

Kuule UNICEFin toiminnasta ja tilaa Unicefin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet säännöllisesti missä liikumme ja kuinka autamme maailmalla? Uutiskirje ilmestyy noin 1–2 kertaa kuukaudessa ja voit peruuttaa sen milloin tahansa.

Täytä lomake ja tilaa testamenttiopas

Haluan oppaan *

Autamme sinua mielellämme kaikissa testamenttilahjoittamiseen liittyvissä asioissa. Saat halutessasi kauttamme myös yhteystiedot asianajajalle, joka voi laatia testamenttisi luottamuksellisesti ja maksutta, kun siihen sisältyy lahjoitus Suomen UNICEFille.

Suomen UNICEFin asiakaspalvelu
09 584 501 (ma-to 9-18 ja pe 9-16)
unicef@unicef.fi

Lisää tietoa testamenttilahjoituksesta

10 hyvää syytä

Kymmenen syytä laatia testamentti

Tiesitkö, että jokaisella täysi-ikäisellä henkilöllä olisi hyvä olla testamentti? Listasimme kymmenen syytä laatia omasi.

Jatka hyvän kiertokulkua

Tuulan testamenttipäätös vaati sulattelua, mutta laatiminen oli helppoa

Yhä useampi haluaa hyvän tekemisen jatkuvan myös silloin, kun ei itse ole enää auttamassa. Suomalaisittain pienelläkin summalla voi saada kehitysmaissa paljon aikaan.

Asiantuntijat

Yhä useampi pohtii testamentin tekemistä – ilmiöön on ainakin kaksi syytä

Perheet ovat yhä monimuotoisempia, ja testamentti tuo selkeyttä perinnönjakoon. Taustalla voi myös olla halu ohjata perintöä omien arvojen mukaiseen käyttöön, esimerkiksi hyväntekeväisyyteen.

Oliko tästä sisällöstä sinulle hyötyä?
2
Todella hyvä
2000
Opetti uutta
0
Vaatii kehitystä
10
Hyödytön

Tilaa Unicefin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet säännöllisesti missä liikumme ja kuinka autamme maailmalla? Uutiskirje ilmestyy noin 1–2 kertaa kuukaudessa ja voit peruuttaa sen milloin tahansa.