Hymyilevä nuori tyttö.

Tee testamenttilahjoitus

Pienikin testamenttilahjoitus UNICEFille voi pelastaa monen lapsen elämän.

Läheistesi ohella voit muistaa testamentissasi myös heikoimmassa asemassa eläviä lapsia. Saat lisätietoa testamentin laatimisesta maksuttomasta testamenttioppaastamme. Aloita siis tilaamalla testamenttiopas ja tutustu siihen rauhassa kotonasi. Oppaan tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään. 

Tilaa testamenttiopas »

Autamme sinua testamentin laatimisessa

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää kysyttävää testamenttilahjoittamisesta. Saat halutessasi kauttamme yhteystiedot asianajajalle, joka voi laatia normaalilaajuisen testamenttiasiakirjasi luottamuksellisesti ja maksutta, kun siihen sisältyy lahjoitus Suomen UNICEFille.  

Ota meihin yhteyttä 

Testamenttilahjoittamista koskevissa asioissa sinua palvelee:
Mervi Perkinen, 050 361 2828, mervi.perkinen@unicef.fi

Sanottua

Jokaisen ihmisen kannattaa tehdä testamentti, vaikka ei paljon omaisuutta olisikaan. Jollei omia lapsia ole, miksei lahjoittaisi UNICEFin kautta maailman lapsille? Ja jos on omia lapsia, voi jakaa perinnön kohtuudella omille ja kehitysmaiden lapsille. Jos maailman kaikki hyväosaiset tekisivät niin, ehkä sotiminenkin vähenisi maailmassa.

– Riitta Suomi, testamenttilahjoittaja

Perheeni lapset ja lapsenlapset ovat jo saaneet lottovoiton syntymällä hyvinvointiyhteiskuntaan. Suuri osa maailman lapsista ei ole yhtä onnekkaita. Siksi tuen UNICEFia, joka tekee korkealuokkaista työtä heikoimmassa asemassa olevien lasten auttamiseksi.

– Monica Lindgren, testamenttilahjoittaja

Sinun testamenttilahjoituksesi voi pelastaa monen lapsen elämän. Kiitos, että harkitset testamenttilahjoitusta UNICEFille.

– Mervi Perkinen, UNICEFin asiantuntija, testamenttilahjoitukset

Tiesitkö?

UNICEFin työ maailman lasten hyväksi perustuu kokonaan lahjoituksiin. Jokaisen apu on arvokas. Yleishyödyllisenä yhdistyksenä UNICEFin ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksestasi perintöveroa.

Tilaa testamenttiopas

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Haluan esitteen
* Etunimi
* Sukunimi
Sähköposti
* Puhelinnumero
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka