Siirry sisältöön

Yritysyhteistyö: kysymyksiä ja vastauksia

Iloinen lapsi kantaa UNICEFin vaaatelaatikkoa päänsä päällä.

Esittelyssä yleisimmät kysymykset, joita yrityksillä on UNICEF-yhteistyön suhteen. Tutustu ja ota yhteyttä, jos jokin asia jää mietityttämään.

Miten yrityksemme voi olla mukana UNICEFin työssä?

Yrityksenne voi tukea maailman lapsia esimerkiksi lahjoittamalla UNICEFin työhön, tulemalla mukaan UNICEFin yrityskumppaniksi tai antamalla käyttöömme osaamista, kuten lakiapua. Keskustelemme mielellämme myös uusista ideoista lasten hyväksi.

Mitä ovat kumppanuussopimukset?

Yrityskumppanuus on yrityksen ja UNICEFin yhteisesti kehittämä ja räätälöity yhteistyömuoto. Kumppanuussopimukset ovat tyypillisesti vähintään 3 vuotta kestäviä. Tutustu kumppanuuksiimme.

Haluamme lahjoittaa UNICEFille 5 % tuotteen myyntihinnasta.

Mikäli yrityksenne haluaa yhdistää maailman lasten tukemisen ja esimerkiksi markkinointikampanjan tuottojen kanavoinnin UNICEFille, voimme yhdessä pohtia yrityskumppanuuden mahdollisuutta. Kumppanuudet ovat aina yhteisen keskustelun tulos, josta hyötyvät niin maailman lapset kuin yritys.

Haluamme lahjoittaa tuotteita UNICEFin käyttöön maailman kriisikohteisiin – miten toimimme?

UNICEFilla on harvoin mahdollisuus vastaanottaa tuotteita – monesta eri syystä johtuen. UNICEFin Supply Division Kööpenhaminassa päättää voiko UNICEF vastaanottaa tavarat vai ei. Voitte ottaa meihin yhteyttä ja pohditaan asiaa yhdessä.

Voimmeko käyttää UNICEFin logoa kerätäksemme varoja UNICEFille?

Tämä ei valitettavasti ole mahdollista. UNICEFin logonkäyttöä sääntelevät kansainväliset ohjeet. UNICEFin logon käyttö edellyttää yleensä kumppanuussopimusta.

Lahjoitamme kuukausittain pienen summan UNICEFille. Voimmeko kertoa tästä verkkosivuillamme?

Voitte kertoa  siitä, että tuette säännöllisesti UNICEFin toimintaa esimerkiksi yrityksenne toimintaa ja arvoja tai vastuullisuutta esittelevällä sivulla.Kiitos tuestanne!

Haluatko ehdottaa uutta ideaa?

Jos sinulla tai yritykselläsi on uusi idea varainhankintaan tai mahdollisuus tukea meitä muilla tavoilla, kerro siitä meille. Ota yhteyttä: Niina Gerritsen, varainhankintapäällikkö, puh. +358 40 508 7066, [email protected].

Onko mahdollista kohdentaa tuki Suomessa asuville lapsille?

Kyllä. Lapsiystävällinen kunta -toimintaan osallistuminen on mahdollista myös yrityksille. Suurin osa Suomessa asuvien lasten elämään ja hyvinvointiin tehtävistä päätöksistä tehdään kunnissa.