Yrityskumppanuus

Pitkäaikaisten yrityssuhteiden rakentaminen on UNICEFille tärkeää. Kumppanuus on yrityksen ja UNICEFin yhteisesti kehittämä ja räätälöity yhteistyömuoto.

Suomen UNICEFin kumppanit

Teollisuussuvun säätiö naisten ja lasten asialla. Eva Ahlströmin säätiö tukee UNICEFin puhtaaseen veteen liittyvää projektia Intian Rajasthanissa.


Finnair ja Amadeus tarjoavat lentomatkustajille mahdollisuuden tehdä lahjoituksen UNICEFille lipunoston yhteydessä Finnairin netissä.


Pro bono -työtä maailman lasten hyväksi. Hannes Snellman konsultoi UNICEFia lakiasioissa. Yhteistyöhön kuuluu neuvontaa asiakas- ja yhteistyösopimusten laadinnassa, lahjoituksiin liittyvissä kysymyksissä sekä kiinteistöasioissa.


UNICEF ja H&M ovat tehneet yhteistyötä kansainvälisesti vuodesta 2004. Yhteistyö näkyy Suomen H&M-myymälöissä muun muassa Euro UNICEFille? -kampanjoiden kautta.


IKEA Foundation on UNICEFin kansainvälisesti suurin yrityskumppani. Suomessa yhteistyö on näkynyt ennen muuta joulun alla, kun IKEA-tavarataloissa on toteutettu Pehmolelu-kampanjaa.


Puhtaus punaisena lankana.
 Tekstiilipalveluyritys Lindströmin ja Suomen UNICEFin kumppanuuden punaisena lankana on puhtaus.


Merkittävä viestin välittäjä. MTV3 tukee toimintaamme lahjoittamalla ohjelma-aikaa vuotuiselle varainhankintaohjelmalle.

Uudet mobiilit ratkaisut lasten terveyden tukena. Nokia tukee Indonesiassa pilottihanketta, jossa pyritään parantamaan terveys- ja ravitsemuspalveluita mobiiliteknologian avulla.

Oktober-logo
Oktober tuotantoyhtiö on tuottanut dokumenttielokuvan Äidin toive. Elokuvan kansainvälisestä voitosta puolet ohjataan UNICEFin työhön.


Paletti tukee UNICEFia valmistamalla ja myymällä UNICEF-kortteja, adresseja ja kalentereita. 


Arkisia tuotteita hyvän asian puolesta. Jo yli 100 miljoonaa äitiä ja lasta on saanut suojan jäykkäkouristusta vastaan UNICEFin ja P&G Pampersin maailmanlaajuisen rokotekampanjan ansiosta.

Lisätietoja

Nina Vähäpassi
yritysyhteistyöpäällikkö
puhelin 050 505 646
sähköposti: nina.vahapassi@unicef.fi