Siirry sisältöön

UNICEF mukana LOVE-ohjelman erikoisjaksossa 7.4.

Sunnuntaina 7.4. kello 19.30 esitettävän LOVE-musiikkiviihdeohjelman jakso on omistettu lasten auttamiselle.

Uutinen
Juontajat Susani Mahadura ja Ernest Lawson LOVE-ohjelman kuvauksissa.
LOVE-ohjelman juontajat Susani Mahadura ja Ernest Lawson.
© MTV

UNICEF on mukana LOVE-musiikkiviihdeohjelmassa, jossa suuret tunteet, koskettavat tositarinat ja upeat musiikkiesitykset kohtaavat. Ohjelmassa tavalliset suomalaiset yllättävät läheisensä heille tärkeällä kappaleella. Aikaisemmin SuomiLOVEna tunnettu rakastettu ohjelma siirtyi alkukeväästä YLE:ltä MTV:lle.

UNICEFin erikoisjakson myötä LOVE kasvaa kansainvälisiin mittoihin. Jaksossa tullaan näkemään toivon ja rakkauden tarinoita sekä koskettavia musiikkiesityksiä niin Suomesta kuin maailmalta. Jaksossa tavataan esimerkiksi Suomen jatkosodan jälkeen UNICEFilta apua saanut isoäiti, joka on laittanut hyvän kiertämään. Ukrainasta Suomeen paenneet lapset ja heidän äitinsä kokevat puolestaan jättiyllätyksen Euroviisu-voittajan toimesta. Jaksossa tehdään myös LOVE-historiaa, kun yksi yllätyksistä toteutetaan ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan ulkomailla.

Katsojat mukaan UNICEFin elintärkeään työhön lasten hyväksi

Ohjelmayhteistyön tavoitteena on saada mahdollisimman moni suomalainen mukaan elintärkeään työhön lasten hyväksi, sillä maailman lasten tila on hälyttävä. Käynnissä on useita yhtäaikaisia kriisejä, jotka heikentävät merkittävästi lasten hyvinvointia. Yhä useampi lapsi elää köyhyydessä, konfliktien keskellä, paossa kodistaan, on aliravittu ja vailla koulunkäyntimahdollisuutta.

LOVE-ohjelman kautta kerätyt kuukausilahjoitukset käytetään UNICEFin pitkäjänteiseen ohjelmatyöhön ja hätäapuun kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi. UNICEFin kuukausilahjoittaminen on tehokkain tapa auttaa maailman lapsia.

Lahjoitusten avulla huolehditaan lasten perustarpeista, kuten puhtaasta vedestä, ravinnosta, rokotuksista ja koulunkäynnistä, niin rauhan kuin kriisienkin aikana. Kuukausilahjoitusten turvin apua pystytään toimittamaan nopeasti ja joustavasti juuri sinne, missä avun tarve on sillä hetkellä suurin.

UNICEF on maailman suurin lapsijärjestö, joka tekee työtä kaikkialla maailmassa heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi. Puolustamme lapsen oikeuksia ja edistämme kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten asemaa kaikkialla maailmassa. Autamme nopeasti kriiseissä ja luomme kestävää muutosta yhteiskuntien rakenteisiin.

Katso ohjelmaa MTV Katsomossa. 

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Julkaistu12.3.2024