Siirry sisältöön

8 syytä lähteä F2F-varainhankkijaksi UNICEFille

Feissariksi? Miksipä ei! F2F-varainhankkijan työ on paljon muutakin kuin ihmisten pysäyttelyä. Kysyimme UNICEFin feissareilta mikä heitä motivoi työssään ja miksi heidän iloiseen joukkoonsa kannattaa liittyä.

Näkökulma
UNICEFin feissareita messustandilla.

1. Työlläsi autat lapsia ympäri maailman

UNICEFin F2F-varainhankkijana työskentelet tärkeän asian puolesta, sillä olet mukana auttamassa lapsia eri puolilla maailmaa saamaan paremman tulevaisuuden. Kasvokkain markkinointi on tehokkain keino hankkia kuukausilahjoittajia, jotka mahdollistavat pysyviä tuloksia lapsille: parempaa koulutusta, terveyttä, turvaa ja tasa-arvoa.

2. Itsevarmuutesi ja viestintätaitosi kehittyvät

F2F-varainhankkijana kohtaat päivittäin paljon erilaisia ihmisiä, joiden kanssa pääset keskustelemaan UNICEFista ja työmme merkityksellisyydestä. Viestintäosaamisesi ja vuorovaikutustaitosi kehittyvät huimasti kuin itsestään!

3. Aktiivista ja ihmisläheistä työtä

Haluatko työn, joka ei ole näyttöpäätteen äärellä istumista päivästä toiseen? F2F-varainhankkijana työskentelet pääasiassa sisätiloissa ständillä, keskustelet ihmisten kanssa ja hankit uusia kuukausilahjoittajia auttamaan maailman lapsia.

4. Saat tukea ja koulutusta säännöllisesti

Koulutamme F2F-varainhankkijoitamme säännöllisesti. Pääset osallistumaan erilaisiin workshoppeihin, joissa mm. hiot myyntitaitojasi. Lisäksi kuukausittaisten tapaamistemme ansiosta pysyt ajan hermolla ajankohtaisista aiheista ja UNICEFin työstä niin Suomessa kuin maailmalla.

5. Saat mahdollisuuden luoda uraa

UNICEFilla etenet saavutustesi mukaan: saat mahdollisuuden edetä työssäsi esimerkiksi apulaistiiminvetäjäksi, tiiminvetäjäksi tai työskennellä tiimien koordinoinnissa tai F2F-päällikkönä.

6. Kansainvälinen tiimityö, jossa saat elinikäisiä ystäviä

Kaikki F2F-tiimimme eri puolilla Suomea ovat kansainvälisiä. Pääset työskentelemään ja ystävystymään ihmisten kanssa eri puolilta maailmaa ja opit tuntemaan eri kulttuureja. Työpäivää ei tarvitse puurtaa yksin, sillä feissaus on tiimityötä.

7. Hauska ja rento työilmapiiri

Tärkeän työn parissa on myös tärkeää pitää hauskaa. Iloiset ja positiiviset kollegat takaavat ystävällisen ja rennon työilmapirin. Kaveria ei jätetä yksin – tiiminvetäjät tarjoavat tukea ja apua.

8. Monipuoliset työedut

UNICEFin feissarit työskentelevät toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. Kerrytät siis tuntipalkan lisäksi myös palkallista lomaa. Lisäksi saat myös liikunta-, kulttuuri- tai työmatkaedun. Myös laajat työterveyspalvelut kuuluvat työetuihin työskennellessäsi meillä.

 

Haluatko meille töihin?

Lue lisää ja laita hakemusta:
https://www.unicef.fi/unicef/avoimet-tyopaikat/
Jäikö jotain mielen päälle? Laita viestiä [email protected] tai soita +358505167650

Julkaistu15.12.2021