Kirjoita nimesi meidän historiaamme

Avoimet työpaikat Suomen UNICEFilla

Laita hyvä jakoon Whatsapp

Hae meille jo tänään

Hae työtä, jolla on merkitystä!

Ilmoitamme kaikki avoimet työpaikkamme tällä sivustolla. Käytämme myös muita kanavia työtehtävistä riippuen.

Suosittelemme, että haet suoraan kiinnostustasi ja osaamistasi vastaavaa paikkaa avoimen hakemuksen lähettämisen sijaan. Suuren hakemusmäärän vuoksi, emme käy läpi avoimia hakemuksia jokaisen rekrytoinnin yhteydessä.

Suomen UNICEF pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Työharjoittelupaikat Suomessa

Kun  Suomen UNICEFilla on vapaana olevia harjoittelupaikkoja, löydät  ne ylhäältä muiden avoimien työpaikkojen joukosta.  

Työkokeilu

Emme julkaise erikseen työkokeilupaikkoja ja meillä on niitä hyvin rajoitetusti tarjolla. Työkokeilupaikkahakemukset voi jättää avoimina hakemuksina.

Työelämään tutustuminen (TET)

Lähetä lyhyt avoin hakemus, jossa kerrot hieman itsestäsi ja siitä miksi haet juuri Suomen UNICEFiin sekä ilmoita TET-jakson ajankohta. Tarjoamme vuosittain kaksi TET-harjoittelupaikkaa, yhden kevät- ja toisen syyskaudella. Arvostamme omaa aktiivisuuttasi TET-paikan haussa.

Edistääksemme yhdenvertaisuuden toteutumista annamme etusijan TET-hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.

Siviilipalveluspaikat Suomessa

Suomen UNICEF on hyväksytty siviilipalveluspaikka. Kun meillä on avoimia paikkoja, löydät ne löydät  ne ylhäältä muiden avoimien työpaikkojen joukosta.

Vapaaehtoistyö Suomessa

Työ ja vapaaehtoistyö ulkomailla

Suomen UNICEF ei koordinoi työtä eikä vapaaehtoistyötä kansainvälisessä UNICEFissa tai kehitysmaissa. Jos olet kiinnostunut työstä tai vapaaehtoistyöstä kehitysmaissa YK:n tai muiden järjestöjen kautta, saat lisätietoa seuraavilta sivuilta: