Happi loppumassa - nyt on hätä!

Intia: Korona levisi täydeksi katastrofiksi

Laita hyvä jakoon Whatsapp

Intiassa on pula lääkkeistä, hapesta, suojavarusteista ja sairaalasängyistä.

Auta Intiaa koronakriisin keskellä

Voit tehdä lahjoituksen verkkopankissa, maksukortilla tai MobilePaylla. Voit lahjoittaa myös tekstiviestillä: lähetä tekstiviesti INTIA20 numeroon 16110 (viestin hinta 20 euroa)

Lahjoitan

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.

Tarvitsemme pikaista tukeasi, jotta voimme toimittaa Intiaan 50 happigeneraattoria. Näin saamme apua kaikkein vakavimmin sairastuneille. Jokainen generaattori tuottaa happea 500 vuodepotilaalle, jotta he voivat hengittää ja selvitä elossa.

Näin lahjoituksesi auttaa: 

  • 75 euroa = happigeneraattorin käyttö tunnin ajan 500 potilaan tueksi.

  • 32 euroa = neljä nopeaa, luotettavaa ja helppokäyttöistä koronatestipakettia.

  • 20 euroa = kuuden terveydenhoitajan rokottaminen koronaa vastaan.

UNICEF on juuri nyt paikan päällä eri puolilla Intiaa ja teemme töitä tavoittaaksemme perheet, jotka kaipaavat epätoivoisesti apua.

Suoja-asuinen terveystyntöntekijä kävelee sairaalassa potilaiden keskellä.
Juhlasali on muutettu koronasairaalaksi New Delhissä. UNICEF on auttamassa paikan päällä Intiassa ja toimittaa jatkuvasti rokotteita ja  tarvikkeita, kuten suoja-asuja, koronan vastaiseen työhön. Kuva: © UNICEF/UN0456957/Singh

 

Intian koronakriisi - 3 näkökulmaa

Intian perheet tarvitsevat apua nyt. Maan koronakriisi on riistäytymässä käsistä ilman nopeita toimia. UNICEF on paikalla auttamassa lapsia ja perheitä ja tukemassa maan terveydenhuoltoa.

Lue lisää

Koronakriisin aiheuttamat peruspalveluiden heikkenemiset ja taloudelliset seuraukset osuvat rankimmin pieniin lapsiin. Intiassa alle viisivuotiaiden lasten lukumäärä on maailman suurin.

Lue lisää

UNICEF toimii nyt osana kansainvälistä COVAX-rokoteyhteistyötä, joka on aloittanut kamppailun pandemiaa vastaan, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus tulevaisuuteen.

Lue lisää