Siirry sisältöön

Hannes Snellman

Jaamme UNICEFin kanssa yhteisen päämäärän rauhanomaisten yhteiskuntien edistämisen ja vastuullisten instituutioiden rakentamisen osalta.

- Markus Bremer, osakas, Hannes Snellman

Hannes Snellman on UNICEFin pitkäaikainen kumppani. Asianajotoimisto konsultoi UNICEFia lakiasioissa. Yhteistyöhön kuuluu neuvontaa asiakas- ja yhteistyösopimusten laadinnassa, lahjoituksiin liittyvissä kysymyksissä sekä kiinteistöasioissa.

Tämän lisäksi Hannes Snellman tuki vuosina 2020 ja 2021 UNICEFin työtä Ruandassa yhdessä asianajotoimisto Roschierin kanssa. Justice for Children in Rwanda -hankkeessa koulutettiin lastensuojelun ammattilaisia ja oikeusviranomaisia toimimaan työssään lasten edun mukaisesti. Tavoitteena on, että lasten etu huomioidaan kaikissa lasta koskevissa sosiaalihuollon ja oikeusjärjestelmän toimissa koko maassa.

"Hankkeen toteuttaminen loi vankan pohjan oikeusalan yleiselle parannukselle, jotta se ottaisi paremmin huomioon lapset osana oikeusprosessia ja -laitosta", sanoo Nina Stelander, Suomen UNICEFin yritysyhteistyöpäällikkö. 

Kuva: Jacqueline Uwiringiye ja Germain Musabe kotikäynnillä Gasabon alueella. He ovat vapaaehtoisia lastensuojelutyöntekijöitä. Ruandassa näitä vapaaehtoisia kutsutaan paikallisella kielellä "Inshuti z'Umuryango" eli "perheen ystävät"  ©UNICEF/UN0356667/Kanobana