Click for Change

Lahjoita UNICEFille, kun ostat lentolipun Finnairin nettisivuilta. Lahjoitusten avulla tuetaan heikoimmassa asemassa olevien lasten koulunkäyntiä Aasiassa.

Finnairin, UNICEFin ja tietojärjestelmätoimittaja Amadeuksen yhteistyön ansiosta lentomatkustajilla on mahdollisuus tehdä lahjoitus UNICEFille, kun he ostavat lentolipun osoitteessa finnair.fi. Lahjoitussummaksi voi valita viisi, kymmenen tai kaksikymmentä euroa.

Pienistä summista muodostuu iso virta

– Suomalaisena yhtiönä arvostamme koulutuksen merkitystä yhteiskunnan rakentajana. Click for Change -kampanjalla keräämme yhdessä asiakkaidemme kanssa varoja UNICEFin Schools for Asia -kampanjaan. Kampanjan tavoitteena on varmistaa lapsille ja nuorille laadukas koulutus 11:ssa Aasian maassa, sanoo Finnairin kestävän kehityksen johtaja Kati Ihamäki.

Varat ohjataan UNICEFin Schools for Asia -kampanjaan, jolla tuetaan heikoimmassa asemassa olevien lasten koulunkäyntiä 11 Aasian maassa.

Katso Click for Change -video (englanniksi).

Yhteistyötä yli 20 vuotta

Finnair ja UNICEF ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 1994. Kahdenkymmenen vuoden ajan toteutimme joulun tienoilla Change for Good -keräyksen Finnairin lennoilla. Matkustajilla oli silloin mahdollisuus lahjoittaa ylimääräistä valuuttaa UNICEFin työhön maailman lasten hyväksi.

Finnairin asiakkaat voivat nykyisin lahjoittaa myös Finnair Plus kanta-asiakaspisteitä Suomen UNICEFin hyväksi.

Lisäksi Finnair ja UNICEF ovat aloittaneet dialogin siitä, mitä vaikutuksia Finnairin omalla liiketoiminnalla on lapsen oikeuksiin. Finnair osallistui UNICEFin tutkimushankkeeseen, jossa selvitettiin Vietnamissa matkailusektorin vaikutuksia paikallisten ihmisten elämään ja heidän oikeuksiinsa etenkin lasten näkökulmasta. Finnairin lisäksi mukana olivat Melia-hotelliketju sekä matkatoimistot Kuoni ja Djoser.