Siirry sisältöön
UNICEF-koulutus menossa.

Vapaaehtoiskoulutukset

Suomen UNICEF järjestää vapaaehtoisilleen monipuolista koulutusta.Tältä sivulta löydät tietoa tulevista koulutuksistamme.

Tulevia koulutuksia ja tapaamisia 

Täydennämme tietoja ja lisäämme ilmoittautumislinkit tapahtumien lähestyessä. 

Tutustu myös koulutusinfoomme.

Lämpimästi tervetuloa koulutuksiimmeTiistai 14.2.2023. klo 17.30-19.00

Viestintää verkossa -koulutus

Etänä Teamsissa

Tutustumme yhdessä Suomen UNICEFin verkkosivuihin, sekä siihen, miten vapaaehtoisryhmät voivat hyödyntää niitä omassa viestinnässään. Koulutuksessa saat myös vinkkejä hyvien valokuvien ottamiseen, jotta voit hyödyntää valokuvia esim. ryhmän omilla verkkosivuilla, tapahtumakalenterissa sekä sosiaalisessa mediassa. Koulutus on tarkoitettu kaikille niille vapaaehtoisille, joita viestintä ja ryhmän sekä UNICEF-vapaaehtoisuuden näkyväksi tekeminen kiinnostaa.

Ilmoittautudu mukaan tästä

 

Lauantai 18.3. klo 9.30–15.00

Puheenjohtajien ja ohjausryhmän päivä

Suomen UNICEFin toimisto, Työpajankatu 5, Helsinki

Tässä päivässä kohtaamme toisemme lähitapahtumassa. Kerromme ja keskustelemme ajankohtaisista asioista ja pohdimme muun muassa vapaaehtoisryhmän hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä.

Toivotamme kaikki puheenjohtajat, varapuheenjohtajat sekä vapaaehtoisten ohjausryhmän jäsenet tervetulleita päivään.

Ilmoittautumislinkki on tulossa tähän.

 

Tiistai 28.3. klo 17.30–18.30

Infoilta rahastonhoitajille

Etänä Teamsissa

Tämä ilta on omistettu vapaaehtoisryhmien raha-asioiden hoitamiseen liittyvien asioiden käsittelyyn. Käymme läpi tilitysohjeissa tapahtuneet muutokset ja vastaamme kysymyksiinne. Laskenta-asiantuntijamme Hanne Kotilainen on mukana illassa.

Ilta on tarkoitettu etenkin rahastonhoitajille, kaikki muutkin ryhmän raha-asioista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan iltaan.

Ilmoittautumislinkki on tulossa tähän.

 

Tiistai 25.4.2023 klo 17.30–18.30

Infoilta: Lipaskeräys ja hätäapu

Etänä Teamsissa

Koulutuksessa tutustutaan UNICEFin hätäaputyöhön maailmalla sekä kerrataan viime hetken vinkkejä lipaskeräykseen. Koulutus on tarkoitettu ihan jokaiselle ja etenkin kaikille lipaskeräykseen osallistuville kerääjille. Tervetuloa!

Ilmoittautumislinkki on tulossa tähän.