Siirry sisältöön

Someron vapaaehtoisryhmä

kuvassa päiväkoti ikäiset lapset seisovat jonossa monin eri tunnelmin.

Tule mukaan innostavaan toimintaan

Someron UNICEF vapaaehtoisryhmä on toiminut 11 vuotta, ryhmä perustettiin vuonna 2009 tammikuussa. Ryhmän aktiivijäsenten joukko ei ole kovin suuri, mutta tarmokkaan puheenjohtajan Ritva Gustafssonin johdolla vuosittaiset perinteiset tapahtumat on saatu hoidettua.

 

Suurin vuosittainen ponnistus on ollut Janokeräys, johon on saatu paljon myös ryhmän ulkopuolista apua. Somerolla järjestetään marras-joulukuun vaihteessa Ruokava-messut, jossa myydään itsetehtyjä käsitöitä ja leivonnaisia. Tämä on ollut perinteinen jokavuotinen tapahtuma.

Ruokavassa ryhmämme on myynyt mm. UNICEFin joulukortteja, ryhmän jäsenten tekemiä käsitöitä ja arpoja. Ennen joulua on pystytetty myyntipöytä myös paikallisten kauppojen aulaan 2-3 kertaa. Joukossamme on myös ahkeria nukentekijöitä ja nukkenäyttelyitä on ollut 3 kertaa, 2010, 2014 ja 2018 Someron kirjastossa.

Muita toimintamuotoja ovat vuosien varrella olleet kirpputorimyynti mm. Somerniemen kesätorilla ja siivouspäivän tapahtumissa. Olemme osallistuneet myös muiden paikkakunnan yhdistysten tapahtumiin.

Olemme saaneet ryhmäämme jo muutamia uusia jäseniä, mutta toivomme joukkoomme lisää uusia aktiivisia jäseniä, joilla on aikaa ja halua olla mukana. Tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot

Ryhmän oma fb-sivu

Puheenjohtaja
Marja-Liisa Vieraankivi
vierkivi[at]netti.fi

Tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.