Siirry sisältöön

Savonlinnan vapaaehtoisryhmä

Kuvassa päiväkoti-ikäiset lapset seisovat jonossa monin eri tunnelmin.

Tule mukaan innostavaan toimintaan

Olemme pieni mutta aktiivinen ryhmä ja toivotamme uudet vapaaehtoiset erittäin lämpimästi mukaan toimintaamme! Kukin voi osallistua toimintaan omien voimavarojensa ja mahdolllisuuksiensa mukaan.

Pidämme kaikille, myös uusille vapaaehtoisille tai toiminnastamme kiinnostuneille avoimia kokouksia muutamia kertoja vuodessa Savonlinnan pääkirjasto Joelissa. Kokouksien ajankohdasta ilmoitetaan Savonmaa-lehdessä, ryhmän Facebook-sivulla sekä ryhmän Whatsapp-ryhmässä.

Toiminnassamme suurin vuosittainen ponnistus on lipaskeräys oopperajuhlien aikaan Olavinlinnan läheisyydessä. Oopperakeräyksen lisäksi pyrimme vuosittain osallistumaan Lasten puolella -lipaskeräykseen huhtikuun lopulla ja mahdollisuuksien mukaan myös hätäapukeräyksiin.

Toisinaan olemme mukana konserteissa, joissa voimme esimerkiksi pitää esittely- ja myyntipöytää ja järjestää väliaikakahvituksen, josta tuotto menee tietysti UNICEFille. Toimintaan voi osallistua siis myös leipomalla!

Joulun alla olemme yleensä järjestäneet joulumyyntiä. Myyjäisissä myymme UNICEF-tuotteiden lisäksi esimerkiksi käsitöitä, askartelutuotteita ja UNICEF-nukkeja, eli myös käsityötaitoiset ja innokkaat askartelevat vapaaehtoiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Yhteystiedot

Ryhmän oma fb-sivu

 

Puheenjohtaja Minna Rasimus
044 3477755, [email protected]

 

Tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.