Kokkolan vapaaehtoisryhmä

Olemme toimineet jo yli 30 vuotta. Ryhmämme perustettiin lokakuussa 1987 ja monet edelleenkin aktiivisesti toimivista vapaaehtoisista ovat olleet mukana miltei alusta alkaen.

Toimimme Kokkolassa ja sen ympäristössä maailman lasten hyväksi monin eri tavoin: tiedotamme maailman lasten tilanteesta ja lasten oikeuksista, keräämme varoja erilaisten tapahtumien ja tempausten avulla: esimerkkeinä vuosittainen koko perheen ulkoilupäivä Villa Elbassa (maaliskuu), edistämme UNCEF-kävelyjä ja UNICEF-koulujen toimintaa, osallistumme valtakunnalliseen UNICEFin janokeräykseen (huhtikuu), olemme suunnitelleet ja voimme toteuttaa Askel UNICEFille – kävelykampanjan,  valmistamme Anna ja Toivo -nukkeja ja pidämme nukentekotalkoita.


Kokoonnumme säännöllisesti kerran kuukaudessa ja aina tarvittaessa. Kokouspaikka ja -aika ilmoitetaan netissä Kokkolan tapahtumakalenterissa, sanomalehti Keskipohjanmaan yhdistyspalstalla ja facebookissa.


TULE MUKAAN!
Kutsumme Sinut mukaan rakentamaan maailmaa, jossa lapsen oikeus arvokkaaseen ja turvalliseen elämään toteutuu. 

 

 

Yhteystiedot

Ryhmän oma fb-sivu 

 

Korvaa sähköpostiosoitteissa [at] - teksti @-merkillä. Muotoa käytetään, jotta sähköpostiosoitteita ei voisi automaattisesti kerätä roskapostitustarkoituksiin
 

Puheenjohtaja

Merja Seppälä

040 5880653
[email protected]