Siirry sisältöön

Jyväskylän vapaaehtoisryhmä

kuvassa päiväkoti ikäiset lapset seisovat jonossa monin eri tunnelmin.

Tule mukaan innostavaan toimintaan

Jyväskylän vapaaehtoisryhmä on perustettu syyskuussa 1986 ja siihen kuuluu n. 40 henkilöä: opiskelijoita, eläkeläisiä, työssä käyviä ja ilman työtä olevia, mutta kaikki haluamme toimia lasten hyväksi. Tapaamme kuukausittain kirjastolla kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Kokouksiin osallistuu kerralla n.10 henkilöä.

Kuukausikokouksessa sovituista asioista lähetetään kirje kaikille ryhmäläisille, niin että jokainen tietää, mitä ryhmässä tapahtuu. Suunnitelman perusteella jokainen voi sitten valita tapahtumat, joiden järjestelyihin haluaa osallistua. Ryhmämme järjestää monenlaisia tapahtumia Jyväskylässä, joten kaikenlainen osaaminen ja apu ovat tarpeen. Lähdemme myös mielellämme kertomaan UNICEFista ja omasta toiminnastamme kouluihin, päiväkoteihin ja kaikkiin tilaisuuksiin, joissa halutaan toimia lasten hyväksi. Lähde sinäkin liikkeelle ja liity ryhmäämme! Tule mukaan kokouksiin tai ota yhteyttä puheenjohtajaan - tai uutena vaihtoehtona nettisivun kautta!


Kiinnostaako nukkien tekeminen? Tule mukaan Anna ja Toivo -nukkien ompeluseuroihin Jyvälään joka kuukauden viimeisenä maanantaina klo 15-17 Jyvälän tominta-kautena. Saat neuvoja ja vinkkejä nuken valmistamiseen. 

Yhteystiedot

Kirsi Suokas, kirsi.suokas[at]outlook.com, 040 7290443

Tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.