Siirry sisältöön

Joensuun vapaaehtoisryhmä

kuvassa päiväkoti ikäiset lapset seisovat jonossa monin eri tunnelmin.

Tule mukaan innostavaan toimintaan

Me Joensuun UNICEF-vapaaehtoiset olemme joukko monenlaisia ja -ikäisiä ihmisiä, joita yhdistää huoli maailman heikoimmassa asemassa olevista lapsista. Vapaaehtoisina lahjoitamme aikaamme ja osaamistamme heidän olojensa parantamiseksi.

Joensuun vapaaehtoisia keväällä 2023

 

Kotipesämme on UNICEF-kauppa (Koskikatu 8), missä kokoonnumme yleensä kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17. Kokousajat löytyvät UNICEF-vapaaehtoisten tapahtumakalenterista ja ryhmän Facebook-sivulta 

Yhteystietonsa antaneille lähetämme myös sähköpostia.

Ryhmä tarvitsee vastuunkantajia (puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, myyntivastaava jne.), ideanikkareita, toiminnan toteuttajia, lipaskerääjiä, käsityöntekijöitä - lista on loputon. Voit liittyä toimintaan tulemalla kokouksiin tai ottamalla yhteyttä ryhmän jäseniin. Jäsenyys ei maksa mitään. Pienikin apu on arvokas.

Osallistumme UNICEF-keräyksiin ja levitämme UNICEF-tietoutta Joensuun seudulla. Järjestämme voimien mukaan omia tapahtumia, olemme mukana yhteistyökumppaneiden tapahtumissa ja vierailemme kouluissa, työyhteisöissä tai muissa vapaaehtoisryhmissä.

UNICEF-kauppa on avoinna keskiviikkoisin klo 15-18. UNICEF-kaupassa myymme UNICEF-nukkeja ja muita vapaaehtoisten tekemiä ja lahjoittamia käsitöitä. Erityisesti kesällä ja joulun alla pystytämme myyntipöytämme muuallekin Joensuussa ja ympäristöseudulla.

Saat ajankohtaista tietoa tapahtumistamme liittymällä Facebookissa Joensuun UNICEF-vapaaehtoisryhmään   ja Instagramissa profiilin  unicefvapaaehtoiset_joensuu seuraajaksi.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja ja nukkevastaava
Tuula Nylander
unicefvapaaehtoiset.joensuu[at]gmail.com 

Myyntipisteet 

 

UNICEF-kauppa, Koskikatu 8. Avoinna keskiviikkoisin 15-18 10.1.2024 alkaen.

Kuitukeiju, Koskikatu 1 (Taitokortteli), ti-pe klo 10-17, la 10-15. Myynnissä vain UNICEF-nukkeja.

Käsityöpuoti Korento, Sovintola, Pyhäjärventie 8, Kesälahti. Avoinna lauantaisin, kesäaikana ja joulukuussa joka päivä. Myynnissä vain UNICEF-nukkeja. https://www.facebook.com/Sovintola/

 
Tapahtumat

UNICEF-kesäkioski, Joensuu

26.6.2024 klo 11:00 - 10.8.2024 klo 14:00
Taitokortteli, Koskikatu 1

Kioski on avoinna ke-la 11-14, säävaraus. Myynnissä UNICEF-nukkeja ja muita vapaaehtoisten valmistamia ja lahjoittamia käsitöitä maailman lasten hyväksi. Keräyslipas, tuotto UNICEFin hätäapuun.