Helsingin vapaaehtoisryhmä

Tule sinäkin mukaan, voit osallistua oman aikataulusi mukaisesti kokouksiin sekä valita sinua kiinnostavat tapahtumat.

Helsingin vapaaehtoisryhmä on toiminut pitkään. Keräämme varoja vapaaehtoisvoimin maailman lasten hyvinvoinnin edistämiseksi. Ryhmäämme kuuluu kaiken ikäisiä aktiivisia vapaaehtoisia. 

Olemme mukana mm. UNICEFin Janoviikoilla ja hätäapukeräyksissä. Nukketiimimme kokoontuu keskiviikkoisin Kalliossa Anna & Toivo –nukkejen parissa. Olemme mukana myös muissa tapahtumissa ympärivuoden, kuten jo perinteeksi syntyneessä Tyhjä Kulho –tapahtumassa. Vuosi huipentuu joulumyyntiin Kampin kauppakeskuksessa. Suunnittelemme myös innokkaasti uusia tapahtumia ja tapoja vaikuttaa.

Tervetuloa mukaan toimintaamme, tule rohkeasti seuraavaan kokoukseemme (katso ajankohta tapahtumat-kohdasta) tai laita sähköpostia unicefvapaaehtoiset.helsinki[at]gmail.com. Jos olet kiinnostunut tekemään Anna & Toivo –nukkeja, voit tulla mukaan seuraavaan nukkepajan kokoontumiseen, jonka ajankohta löytyy tapahtumat-kohdasta.

 
TERVETULOA MUKAAN!
 
Interested in joining our international group. Contact unicefvapaaehtoiset.helsinki[at]gmail.com

Tapahtumat ja kokoukset

  • 29.5.2022. Annat ja Toivot Maailma Kylässä -festivaaleilla, Helsinki

    29.5.2022 klo 11:00-19:00
    Helsinki

    Anna ja Toivo -nuket etsivät kotia YK Suomessa -teltassa 11.00–19.00 välisen aikana. Teltta on Kauppatorin ja Allas Sea Pool:in välisellä alueella. Tervetuloa.

    Osoite: Kauppatori

 Yhteystiedot

 Ryhmän oma fb-sivu

Korvaa sähköpostiosoitteissa [at] - teksti @-merkillä. Muotoa käytetään, jotta sähköpostiosoitteita ei voisi automaattisesti kerätä roskapostitustarkoituksiin.

Puheenjohtaja

Camilla Bonden

unicefvapaaehtoiset.helsinki[at]gmail.com