Siirry sisältöön

Hämeenlinnan vapaaehtoisryhmä

kuvassa päiväkoti ikäiset lapset seisovat jonossa monin eri tunnelmin.

Tule mukaan innostavaan toimintaan

Ryhmämme on toiminut jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ryhmä toimii tarmokkaasti ja hyvässä yhteishengessä. Vuoden 2024 alusta ryhmän uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Anu Öhberg, varapuheenjohtajaksi Pia Gardiemeister. Aktiivisia jäseniä on kymmenkunta.

 Hämeenlinnan vapaaehtoisia

Hämeenlinnan UNICEF-vapaaehtoisryhmäläisiä valmiina palvelemaan kahvila-asiakkaitaan  Hämeenlinnan Palokunnantalossa Jousien juhlaa-konsertin väliajalla Lapsen oikeuksien päivänä 2022. Kuvassa vas. Anja Leino, Leena Oinonen. Eva Saarenkari, Aila Lamminheimo, Ritva Mäkivirta ja Anu Öhberg. Kuva: Iina Harjula.

Pääasiallinen toimintamme on ollut joulukorttien ja käsitöiden myynti. Paikka on vaihtunut viime vuosina kirjastosta Kauppakeskus Goodmanniin. Toivomme yhteistyön jatkoa, mikäli korttimyyntiä jatketaan.

Vuosien varrella olemme olleet mukana lukuisissa paikallisissa tapahtumissa sekä järjestäneet itse erilaisia varainkeruutempauksia monien yhteistyökumppaneiden kanssa. Ryhmällämme on hyvää yhteistyötä Hämeenlinnan kaupungin kanssa mm. Lapsen oikeuksien päivän näkyvyyden ja UNICEFin työn tunnettuuden lisäämiseksi.

Uusin yhteistyökumppani on Sibelius-opisto, jolta saimme tarjouksen järjestää väliaikakahvila Jousien juhlaa - konserttiin Lapsen oikeuksien päivänä vuonna 2022. Toivomme yhteistyön jatkoa tulevina vuosina. Vuonna 2023 oli UNICEF-kaupungin 10.juhlavuosi, ja juhlakonsertti pidettiin Verkatehtaalla.

Muutaman vuoden ajan olemme tehneet yhteistyötä paikallisen Kirpputori Portobellon kanssa. Siellä ryhmällämme on omia myyntipöytiä, jonne meidän lisäksi myös UNICEFin paikalliset tukijat vievät myytävää. Portobellon omistajat hoitavat hinnoittelun ja myynnin kohtuullisella korvauksella. Meille kertyvän tuoton tilitämme kokonaan UNICEFille.

Kaiken aikaa pyrimme ideoimaan uusia keinoja toteuttaa tehtäväämme eli varojen keruuta UNICEFin tärkeään työhön myös paikallisia mahdollisuuksia hyödyntäen.

Tarvittaessa lähdemme ajankohtaisiin lipaskeräyksiin mukaan sekä vastaamme muihinkin tärkeiksi kokemiimme haasteisiin. Mukavaan joukkoomme ovat tervetulleita kaikki, joilla on kiinnostusta osallistua vapaaehtoistoimintaan ja sen kehittämiseen maailman lasten hyväksi.

Yhteystiedot

Ryhmän oma fb-sivu

Korvaa sähköpostiosoitteissa [at] - teksti @-merkillä. Muotoa käytetään, jotta sähköpostiosoitteita ei voisi automaattisesti kerätä roskapostitustarkoituksiin.

Anu Öhberg, puheenjohtaja
ohberg.anu[at]gmail.com
040 5253127

Pia Gardiemeister, varapuheenjohtaja
pia.gardiemeister[at]gmail.com
046 5988030

Eva Karlsson-Saarenkari, myyntivastaava
eva.saarenkari[at]gmail.com
0400 654452

 

 

Tapahtumat

Tällä hetkellä ei ole tulevia tapahtumia.