Siirry sisältöön

Espoon vapaaehtoisryhmä

kuvassa päiväkoti ikäiset lapset seisovat jonossa monin eri tunnelmin.

Tule mukaan innostavaan toimintaan

Espoon ryhmä kauppakeskuksessa

Kaipaamme juuri sinua!
Oletko sinä siis meidän ryhmän uusi käsityön tekijä, lipaskerääjä, myyjä vai UNICEFin toiminnasta tietoa jakava some vaikuttaja?
Voitko antaa ajastasi yksittäisen tunnin tai säännöllisesti useammankin? Kaikki annettu aika on arvokasta apua maailman lasten auttamiseksi.

Voit osallistua monella tapaa:
- tulla kertaluontoisesti lipaskerääjäksi Lasten Puolella -keräykseen tai hätäapukeräykseen tai johonkin muuhun tapahtumaan
- ilmoittautua Anna ja Toivo -nukentekijäksi tai käsitöiden valmistajaksi tai korttien tekijäksi joulumyyntiin
- toimia korttien ja käsitöiden myyjänä työ- tai opiskelu porukalle
- järjestää UNICEF-tietoutta jakavan tapahtuman
- tulla joulumyyjäksi kauppakeskukseen
- tulla pientapahtumiin kahvilamyyjäksi, leipomaan, tiedottamaan, toimimaan leikkipisteiden ohjaajana, kirpputori myynnissä jne.
- toimia yritysten ja yhteisöjen yhteyshenkilönä Espoon UNICEF-vapaaehtoisten välillä
- toimia tapahtumalippujen myyjänä
- toimia organisoijana pientapahtumien suunnittelussa ja järjestämisessä
- myös valokuvausta harrastavat voivat olla ryhmämme someilmeen piristäjiä (muistamme kuitenkin eettiset säännöt ja julkaisuperiaatteet)

Hieman ryhmämme historiasta ja toimintatavoista
UNICEFin Espoon vapaaehtoisryhmä perustettiin vuonna 1988. Vapaaehtoistyötä on siis tehty Espoossa maailman lasten ja Suomen lasten hyväksi pitkäjänteisesti.

Tuloksellisuutta mittaamme myynnin ja tapahtumien menestyksellä ja sillä tavoin teemme suunnitelmallista kehittämistyötä vuodesta toiseen.

Ryhmämme toiminta on aktiivista ja monipuolista ja kehitämme sitä ideoiden pohjalta, joita aktiiviset vapaaehtoiset ja yhteistyötahot meille ehdottavat.

UNICEF-korttien ja käsitöiden joulumyynnin järjestäminen on perinne, joka on ollut tuottoisa varainkeruutapahtuma.
Kiitos tästä kuuluu myös hyvälle yhteistyölle paikallisten kauppakeskusten kanssa.

Teemme yhteistyötä myös koulujen ja muiden lasten kanssa toimivien yritysten ja yhteisöjen kanssa. UNICEFin Lasten Puolella -keräyksiin osallistumme vuosittain ja hätäapukeräyksiin nopeasti kun tällaiselle tulee tarve. Ryhmässä toimii myös aktiivinen Anna ja Toivo -nukkeryhmä, joka valmistaa ja myy nukkeja.

Vapaaehtoisryhmän toimintaa suunnitellaan kuukausitapaamisissa ja toteutetaan milloin isolla porukalla yhdessä, milloin pienemmissä tiimeissä eri puolilla Espoota tilanteen ja tapahtumien mukaan.

Meillä on nukketiimi ja nukkevastaava, kortti- ja käsityövastaava, lipaskeräysvastaava, kauppakeskus toiminnasta vastaavat,
pientapahtumatiimi, somevastaava, teatterivastaava. Tiimin työhön sitoutumalla löydät helpommin itseäsi kiinnostavan aihealueen ja tutustut ryhmäämme paremmin.

Tule mukaan ryhmämme toimintaan, tehtävää riittää kaikille ja kaikenikäisille.
Voit olla mukana juuri sellaisessa toiminnassa, joka sopii sinulle parhaiten ja niin usein kuin haluat. Toimintaan voit tulla mukaan mihin aikaan vuodesta tahansa. Huomioi kuitenkin kesätauko (kesä-heinäkuu).

Tapaamme säännöllisesti kerran kuukaudessa Tapiolan kirkolla. Mikäli kiinnostuit voit olla yhteydessä tiedottajaamme sähköpostilla hakalatitta1[at]gmail.com. Häneltä saat tietoa ryhmän toiminnasta tarkemmin ja kuulet mitä seuraavaksi on tapahtumassa. Tapaamisten ja muiden tapahtumien tiedot näkyvät alla olevassa kalenterissa.

Instagram tilimme on unicefespoo. Siellä tiedotamme Suomen UNICEFin toiminnasta ja omasta toiminnastamme. Lasten puolella -keräyksiin osallistumme vuosittain ja hätäapukeräyksiin nopeasti kun tällaiselle tulee tarve.

Yhteystiedot

Korvaa sähköpostiosoitteissa [at] - teksti @-merkillä. Muotoa käytetään, jotta sähköpostiosoitteita ei voisi automaattisesti kerätä roskapostitustarkoituksiin.

Tiedottaja
Titta Hakala
hakalatitta1[at]gmail.com

Tapahtumat

Hyvän tahdon lähettiläs Iiro Rantalan konsertti maailman lasten hyväksi Tapiolassa, Espoo

11.9.2024 klo 18:30
Tapiolan kirkko, Kirkkopolku 6, 02100 Espoo

Hyvä musiikin ja UNICEFin ystävä! Monipuolisen musiikkivirtuoosin Iiro Rantalan konsertit ovat olleet mieleenpainuvia ja suosittuja. UNICEFin hyvän tahdon lähettiläänä Iiro on tehnyt vuosikymmeniä yhteistyötä myös Espoon UNICEFin kanssa. Lapset eri puolella maailmaa tarvitsevat nyt todella apua! Maailmassa on tällä hetkellä enemmän apua tarvitsevia lapsia kuin kertaakaan sitten toisen maailmansodan. Yksi viidestä lapsesta maapallolla elää konfliktialueella tai pakenee sieltä.Tapiolan kirkossa on tilaisuus päästä kuuntelemaan Iiro Rantalaa Parhaat palat -soolokonsertissa: Rantala, Bach, Bernstein, Lennon, Mozart. Liput: 30 €, opiskelijat 20 €, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.Lippuja vapaaehtoisilta ja Lippu.fi.Tervetuloa!