Siirry sisältöön

Suomen UNICEFin uusi hallitus on valittu: lisää kansainvälistä talous- ja vastuullisuusosaamista

Uutinen

Suomen UNICEFin hallituksessa on aloittanut kaksi uutta jäsentä Group CFO ja Deputy Group CEO Jari Lemmilä ja Vice President Group Sustainability & Public Affairs Johan Lunabba.

Jari Lemmilä tuo UNICEFin hallitukseen laaja-alaista kansainvälistä osaamista useista eri talouden näkökulmista.

– Vaikka CFO taustani on yritysmaailmasta, niin uskon että yhteneväisyyksiä UNICEFin toimintaperiaatteiden ja talousohjauksen kanssa on paljon. Mielenkiintoista päästä jatkamaan Suomen UNICEFin määrätietoista ja pitkäjänteistä strategista työtä, Lemmilä sanoo.

Johan Lunabba tuo hallitukseen näkökulmaa yksityisen sektorin ja järjestökentän yhteistyön kehitysmahdollisuuksista.

– Työni kautta olen saanut kokemusta monen toimialan vastuullisuusnäkökulmista, ja minulla on laajat kansainväliset verkostot yhteiskunnan eri sektoreihin. Näistä on varmasti myös hyötyä hallitustyöskentelyssä. Olen todella innoissani mahdollisuudesta antaa panokseni tärkeälle työlle ja uskon että uteliaalla ja sopivan nöyrällä asenteella pääse hyvin alkuun, Lunabba sanoo.  

Suomen UNICEFin hallituksessa on 9 jäsentä: Rasheka Scott, Therese Cedercreutz, Jenni Airaksinen, Päivi Kaukoranta, Paula Kilpinen, Jari Lemmilä, Johan Lunabba, Kirsi Palomäki (vapaaehtoisryhmien edustaja) sekä hallituksen puheenjohtajana toimiva Miimu Airaksinen.


Suomen UNICEFin hallitus

Julkaistu15.5.2024