Siirry sisältöön

”UNICEF on luotettava ja tehokas” – yritysten avulla saadaan lapsille apua sinne, missä sitä eniten tarvitaan

Suomen UNICEFin yritystukijat ovat kestävän kehityksen tukemisen ytimessä – huolehtimassa, että lapsilla on turvaa, terveyttä ja koulutusta niin kriiseissä kuin vakaammissakin olosuhteissa.

Essi Pekkala-Jokinen Artikkeli
kaksi lasta punaisissa vaatteissa katsoo hymyillen kameraan, taustalla ihmisiä jonottaa tarvikkeita rekka-autosta.
Syyrialaislapset Tawaseef ja Sitra iloitsevat UNICEFin hankkimista uusista talvivaatteista.
© UNICEF/UN0274601/Herwig

Voimme olla mukana tukemassa kestäviä muutoksia.

Markus Bremer, osakas, asianajotoimisto Hannes Snellman

– Voimme olla mukana tukemassa kestäviä muutoksia ympäri maailmaa yhteistyömme kautta, kertoo UNICEFin pitkäaikaisen yrityskumppanin edustaja, osakas Markus Bremer Hannes Snellman -asianajotoimistosta.

Joululahjoituksilla tehokasta apua lapsille kaikkialla maailmassa

Yritykset voivat tukea UNICEFin työtä monella tavalla. Tämän vuoden joululahjoitukset Suomen UNICEF ohjaa lahjoittajien toiveiden mukaisesti joko hätäaputyöhön Ukrainan lasten hyväksi tai UNICEFin Lastenrahaston pitkäjänteiseen työhön lasten ja nuorten hyvän tulevaisuuden eteen.

UNICEF on luotettava ja tehokas.

Anni Vepsäläinen, Messukeskuksen toimitusjohtaja

Lastenrahasto on UNICEFin kaiken ohjelmatyön perusta. Sen avulla apu voidaan suunnata nopeasti sinne, missä siitä on eniten hyötyä. Se on tehokas ja joustava tapa varmistaa monien UNICEFin elintärkeiden ohjelmien jatkuvuus. Esimerkiksi lasten hengen pelastavia rokotusohjelmia voidaan suunnitella ja toteuttaa juuri Lastenrahastoon tehtyjen lahjoitusten turvin.

– UNICEF on luotettava ja tehokas. Siksi mekin tuemme UNICEFia, sanoo Anni Vepsäläinen, Messukeskuksen toimitusjohtaja.  

 

TEE YRITYKSEN JOULULAHJOITUS

 

Arvostettu brändi ja
vaikuttavia tekoja

UNICEF on maailman arvostetuimpia ja luotetuimpia brändejä, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa. Yli 70 vuoden kokemuksella UNICEF on ainoa lastenjärjestö, joka työskentelee kaikkialla maailmassa lasten ja perheiden hyväksi. UNICEF on maailman suurin lastenjärjestö, jolla on YK:n mandaatti puolustaa lapsen oikeuksia ja edistää erityisesti heikoimmassa asemassa olevien lasten asemaa maailmalla. Tavoitteena on aina, että maa pärjää lopulta omillaan. Siksi UNICEFin työ vahvistaa aina myös paikallista osaamista.

Suomen UNICEF tekee yritysten kanssa myös kumppanuustyötä, jonka tavoitteet ja toimenpiteet suunnitellaan aina yrityksen tarpeet ja sidosryhmät huomioiden. Yhteistyö voi olla esimerkiksi suoraa UNICEFin ohjelmatyön rahallista tukemista, syvällistä tuoteyhteistyötä tai yrityksen omia varainkeruukampanjoita lasten hyväksi. Lisäksi UNICEF voi auttaa yritystä huomioimaan lapsen oikeudet omassa toiminnassaan ja mahdollistaa vaikuttavan toiminnan niin maailman lasten kuin yrityksen henkilöstönkin näkökulmasta.

 

TEE YRITYKSEN JOULULAHJOITUS

Julkaistu5.10.2023