Siirry sisältöön

Osallistumalla UNICEF-arpajaisiin rakennat parempaa tulevaisuutta lapsille

Vuotuiset UNICEF-arvat on postitettu kotitalouksiin lokakuun ensimmäisellä viikolla. Lunastamalla arvat tuet pitkäjänteistä työtämme lasten hyväksi ja voit voittaa jonkin yli 105 000 upeasta palkinnosta.

Artikkeli
Lapsi juoksee UNICEFin koulureppu selässä.
© UNICEF/UN0439618/Dejongh

Lasten parempi tulevaisuus rakennetaan yhdessä. Osallistumalla UNICEFin arpajaisiin tuet työtämme lapsen oikeuksien edistämiseksi kaikkialla maailmassa. Samalla voit voittaa jonkin upeista palkinnoista kuten hybridiauton, K-lahjakortin tai Jopo-polkupyörän. Jokaisessa arpanipussa on keskimäärin yksi voitto.

Arpajaistuotto käytetään kriiseissä ja kaikkein heikoimmassa asemassa elävien lasten auttamiseen. Tuotoilla toteutetaan UNICEFin pitkäjänteisiä kehitysohjelmia ja hätäaputyötä kaikkialla maailmassa. Ohjelmien avulla tuetaan kaikkia lasten hyvinvoinnin osa-alueita koulutuksesta ja terveydestä puhtaaseen ympäristöön, tasa-arvoon ja turvaan.

Voit ostaa UNICEF-arpoja myös suoraan arpajaisten toimeenpanijan Tavara-arvan sivuilta. Valikoimassa on perinteisiä paperisia arpanippuja (5 kpl 30 €) sekä yksittäisiä sähköisiä raaputusarpoja (á 6 €).

Lämmin kiitos lahjoituksestasi ja onnea arpajaisiin!

 

Osallistu UNICEFin arpajaisiin

 

Arpojen myyntiaika on 2.10.2023–1.4.2024. Voitot on lunastettava 31.5.2024 mennessä. Voittotuotteissa on runsaasti kotimaisia tuotteita, aineettomia palkintoja ja lahjakortteja. Tutustu UNICEF-arpajaisten voittoluetteloon.

Julkaistu2.10.2023