Siirry sisältöön

”UNICEF on luotettava ja tehokas” – yritysten tuella vakaampi maailma lapsille

Suomen UNICEFin yritystukijat ovat kestävän kehityksen tukemisen ytimessä – huolehtimassa, että lapsilla on turvaa, terveyttä ja koulutusta niin kriiseissä kuin vakaammissakin olosuhteissa.

Artikkeli
Lapset kantavat UNICEFin avustuslaatikoita iloisin ilmein.
© UNICEF/UN0278473/Herwig

Tuemme kestäviä muutoksia ympäri maailmaa.

Markus Bremer, osakas, Hannes Snellman

 

– Voimme olla mukana tukemassa kestäviä muutoksia ympäri maailmaa yhteistyömme kautta, kertoo UNICEFin pitkäaikaisen kumppanin edustaja, osakas Markus Bremer Hannes Snellman asianajotoimistosta.

Joululahjoituksilla turvaa tulevaisuuteen lapsille Ukrainassa ja kaikkialla maailmassa

Yritykset voivat tukea UNICEFin työtä monella tavalla. Tämän vuoden joululahjoitukset Suomen UNICEF ohjaa kaikkialla maailmassa tehtävään pitkäjänteiseen työhön lasten hyvän tulevaisuuden ja vakaampien yhteiskuntien eteen. Vaihtoehtoisesti joululahjoituskohteeksi voi valita Ukrainan lasten ja perheiden hyväksi tehtävän hätäaputyön.

Suomen UNICEF tekee yritysten kanssa myös kumppanuustyötä, jossa tavoitteet ja toimenpiteet suunnitellaan aina yrityksen tarpeet ja sidosryhmät huomioiden. Yhteistyö voi olla esimerkiksi suoraa UNICEFin ohjelmatyön rahallista tukemista, syvällistä tuoteyhteistyötä tai yrityksen omia varainkeruukampanjoita lasten hyväksi. Lisäksi UNICEF voi auttaa yritystä huomioimaan lapsen oikeudet omassa toiminnassaan ja tehdä mahdolliseksi vaikuttavan toiminnan niin maailman lasten kuin yrityksen henkilöstönkin näkökulmasta.

UNICEF on maailman arvostetuimpia ja tunnetuimpia brändejä

UNICEF on maailman arvostetuimpia ja luotetuimpia brändejä, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa. Yli 70 vuoden kokemuksella UNICEF työskentelee yli 190 maassa ja alueella lasten ja perheiden hyväksi.

UNICEF tunnetaan hätäaputyöstään lasten ja perheiden hyväksi, ja se onkin yksi maailman suurimmista hätäaputoimijoista. Samaan aikaan UNICEFin saamista lahjoitusvaroista kuitenkin noin puolet menee pitkän aikavälin hankkeisiin, joissa rakennetaan valtioiden kykyä vastata kriisitilanteisiin ja ennaltaehkäistä niiden syntymistä.

Apu suunnataan sinne, missä siitä on eniten hyötyä ja varojen käyttöä seurataan tarkasti. Tavoitteena on aina, että maa pärjää lopulta omillaan.

Luotettava ja tehokas. Siksi tuemme UNICEFia.

Anni Vepsäläinen, Messukeskuksen toimitusjohtaja.

– UNICEF on luotettava ja tehokas. Siksi mekin tuemme UNICEFia, sanoo Anni Vepsäläinen, Messukeskuksen toimitusjohtaja.

Tee yritysjoululahjoitus

Julkaistu17.10.2022