Siirry sisältöön

Maailman tärkein ilta lähestyy – pe 19.3. MTV3-kanavalla nähtävän suoran lähetyksen juontavat tänä vuonna Ripsa Koskinen-Papunen ja Joonas Nordman

Maailman tärkeimmässä illassa nähdään jälleen upeita live-musiikkiesityksiä sekä koskettavia tarinoita lasten elämästä ja UNICEFin työstä maailmalla. Suora lähetys nähdään perjantaina 19.3. MTV3-kanavalla klo 20 alkaen.

Uutinen

Maailman tärkeintä iltaa vietetään tänä vuonna maaliskuun 19. päivä, jolloin haluamme kutsua kaikki mukaan maailman lasten tukijoukkoihin. Lämminhenkinen, koskettava ja viihdyttävä lähetys tarjoaa live-musiikkia Suomen eturivin artisteilta. Esiintymässä ovat muun muassa Ellinoora, Anssi Kela, Jesse Markin, Laura Närhi sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Live-musiikin lisäksi ilta tarjoaa myös rutkasti viihdettä. Tänä vuonna lähetyksessä nähdään aivan uusi Lauma-peli, jossa leikkimielisen tosissaan toisistaan ottavat mittaa Miitta Sorvali, Iina Kuustonen, Jaakko Saariluoma, Ernest Lawson, Paula Noronen, Krisse Salminen, Yasir Gaily ja Ville Myllyrinne.  

Maailman tärkeimmän illan juontavat uutisankkuri Ripsa Koskinen-Papunen ja näyttelijä-koomikko Joonas Nordman.

– Maailman tärkein ilta on täynnä hienoa musiikkia ja verbaalikomiikkaa. Nautitaan, pidetään hauskaa yhdessä, ja tehdään samalla hyvää, summaa juontajapari illan ohjelmasta.

Luvassa tarinoita
maailmalta ja Suomesta

Illan pääosassa ovat maailman lapset, jotka koronakriisin vuoksi tarvitsevat nyt apua enemmän kuin koskaan. Kriisi on lisännyt lasten hätää ja altistanut lapsia muun muassa monille vakaville sairauksille ja aliravitsemukselle sekä vaikeuttanut koulunkäyntiä.

Kaksi vuotta sitten Laura Närhi teki koskettavan matkan Malawin syrjäseuduille ja illan lähetyksessä saamme tietää, mitä Lauran tapaamille lapsille kuuluu nyt. Katsojat saavat myös tutustua pienen syyrialaispojan tarinaan jo kymmenen vuotta kestäneen Syyrian sodan keskellä.

Maailman tärkeimmän illan aikana matkustetaan myös ajassa taaksepäin aikaan, jolloin Suomenkin lapset tarvitsivat UNICEFin hätäapua. Lisäksi vieraillaan Hämeenlinnassa katsomassa, miten UNICEF auttaa lapsia Suomessa nykypäivänä.

UNICEFin työ mahdollista
vain l
ahjoittajien tuella

UNICEFin kuukausilahjoittajat mahdollistavat pitkäjänteisen työn heikoimmassa asemassa olevien lasten auttamiseksi ympäri maailmaa. Illan aikana katsojia kutsutaan mukaan UNICEFin työn tukijoiksi kuukausilahjoittajina. Maailman tärkein ilta -lähetys on myös tapa kiittää nykyisiä kuukausilahjoittajia.

– Ei ole olemassa UNICEFia ilman sen tukijoita. Vain yhdessä pystymme varmistamaan, että lapset saavat tarvitsemaansa hoitoa, suojelua ja koulutusta aina ja kaikissa tilanteissa, sanoo Suomen UNICEFin pääsihteeri Marja-Riitta Ketola.


Voit liittyä UNICEFin kuukausilahjoittajaksi verkkosivuillamme www.unicef.fi.

UNICEF Maailman tärkein ilta MTV3-kanavalla pe 19.3. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa.

Julkaistu19.2.2021