Siirry sisältöön
Auta maanjäristyksen uhreja Turkissa ja Syyriassa.
Lahjoita hätäapuun

Tule tapaamaan meitä kansainvälisenä testamenttipäivänä

Nostalginen UNICEF-bussi parkkeeraa Helsingin Kansalaistorille kansainvälisenä testamenttipäivänä perjantaina 13. syyskuuta. Tapahtumassa kerrotaan testamenttilahjoittamisesta ja arvotaan vuoden kahvit.

Uutinen
UNICEF-bussi kiertää Suomen paikkakuntia tekemässä testamenttilahjoitusta tutuksi. © UNICEF/ Suomi 2019

Kansainvälisenä testamenttipäivänä perjantaina 13. syyskuuta klo 11-16 Helsingin Kansalaistorille parkkeeraa UNICEF-bussi, joka tarjoaa tietoa testamenttilahjoittamisesta. 

Suomen UNICEFin järjestämässä tapahtumassa on tavattavissa testamenttilahjoittajia ja -asiantuntijoita. Mukana on myös UNICEFin hyvän tahdon lähettiläs, näyttelijä Eija Ahvo, joka päätti hiljattain muistaa UNICEFia testamentissaan. 

Tilaisuudessa ratkeaa kesällä alkanut ristikko-kisa, jossa voittaja palkitaan vuoden kahveilla. Myös lapsille on luvassa hauskaa tekemistä. 

Kiinnostus testamenttilahjoittamiseen kasvussa 

IROResearch Oy:n vuonna 2018 teettämässä tutkimuksessa kolmasosa suomalaisista kertoi harkinneensa tai voivansa harkita testamenttilahjoittamista.

– Kiinnostus testamenttilahjoittamista kohtaan on viime vuodet ollut kasvussa, joten olemme jalkautuneet kansan pariin kertomaan siitä lisää, Suomen UNICEFin testamenttiasiantuntija Sara Eronen kertoo.  

Suomen UNICEF on saanut testamenttilahjoituksia jo usean vuosikymmenen ajan. Järjestön oma bussi kiertää kesäisin Suomea tekemässä testamenttilahjoittamista tutuksi.

Tilaa ilmainen testamenttiopas »

Tarkemmat tiedot:  

  • UNICEF-bussi on perjantaina 13.9. klo 11 – 16 Helsingin Kansalaistorilla (Musiikkitalon ja Keskuskirjasto Oodin välissä oleva torialue) 
  • UNICEFin hyvän tahdon lähettiläs, näyttelijä Eija Ahvo on tavattavissa klo 14 – 16
  • Asianajotoimisto Hannes Snellmannin asianajaja on paikalla klo 14 – 15
  • Ristikkokisan voittaja palkitaan klo 16
  • Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Yhteystiedot: 

Julkaistu9.9.2019