Siirry sisältöön

Riikka Kämppi Suomen UNICEFin vierailevaksi markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

Kampanjoinnin huippuosaaja Riikka Kämppi on kutsuttu puoleksi vuodeksi vahvistamaan UNICEFin markkinointia ja kampanjatyötä.

Uutinen
Riikka Kämppi on palkittu Procomin vuoden viestintäammattilaisena 2012. Lisäksi hän on ollut luomassa Nenäpäivän konseptia työskennellessään Ylen Hyvä Säätiön toiminnanjohtajana 2002-2012. Hän on työskennellyt myös Euroopan parlamentissa ja Pekka Haaviston presidentinvaalikampanjoiden päällikkönä.

- UNICEFin työllä on suomalaisten vankkumaton tuki. Olemme kuitenkin kunnianhimoisia ja haluamme jatkuvasti parantaa toimintaamme, sekä tehdä lasten auttamisesta mahdollisimman helppoa ja palkitsevaa, sanoo Suomen UNICEFin pääsihteeri Marja-Riitta Ketola.

Riikka Kämppi oli kutsusta otettu, eikä vastausta tarvinnut kauaa miettiä.

- Tuntuu kuin olisin palannut kotiin! Kämppi iloitsee.

- Maailman lasten tilanne on kohentunut monella tapaa vuoden 2012 jälkeen, kun lähdin Nenäpäivästä. Lapsikuolleisuus ja aliravitsemus ovat vähentyneet, yhä useampi rokotetaan ja pääsee kouluun, myös tytöistä. Siksi palaan tämän työn pariin hyvillä mielin, Kämppi sanoo.

Riikka Kämppi palkittiin Procomin vuoden viestintäammattilaisena 2012. Hän loi tiiminsä kanssa huikean suosion saavuttaneen Nenäpäivän konseptin työskennellessään Ylen Hyvä Säätiön toiminnanjohtajana 2002-2012. Hän on työskennellyt myös Euroopan parlamentissa ja Pekka Haaviston presidentinvaalikampanjoiden päällikkönä.

- Riikka Kämppi tuntee alan ja työmme lapsen oikeuksien hyväksi - tämä on molemmille osapuolille upea yhteistyön mahdollisuus, Suomen UNICEFin pääsihteeri Ketola summaa.

UNICEF saa kaikki varansa lahjoituksina yksityisiltä henkilöiltä, säätiöiltä, yrityksiltä ja valtioilta. Suomen UNICEF on maan johtava yksityisvarainhankkija, jolla on suurin säännöllisten tukijoiden määrä. Yli 80 000 kuukausilahjoittajaamme, muut tukijat ja kumppanit ovat elintärkeitä työllemme maailman lasten hyväksi.

Lisätietoja:

Suomen UNICEFin pääsihteeri Marja-Riitta Ketola, puh. 050 3434251, [email protected]

Riikka Kämppi puh. 040 5729733, [email protected]

Julkaistu1.10.2018