Siirry sisältöön
Ryhmä lapsia hymyilee iloisesti.

Harva voi sanoa muuttaneensa maailmaa. Suurlahjoittajana, sinä voit.

Suurlahjoituksella autat UNICEFia saavuttamaan isoja edistysaskeleita maailman lasten hyväksi. Koska UNICEF saa kaikki varansa lahjoituksina, suurlahjoittajamme ovat tärkeässä asemassa työn mahdollistajina.

Suurlahjoittajaksi voit ryhtyä yksityishenkilönä, perheenä, ryhmän jäsenenä tai säätiönä. UNICEFin suurlahjoittajia yhdistää tahto rakentaa parempaa tulevaisuutta maailman lapsille, saada aikaan pysyviä muutoksia ja se, että lahjoitetut varat halutaan käyttää tehokkaasti.

Suurlahjoittajana olet kumppanimme

Suurlahjoittajana olet meille tärkeä kumppani työssämme lasten puolesta. Sinulla on oma UNICEF-yhteyshenkilö, jolta saat säännöllisesti tietoa tukemasi ohjelman etenemisestä.

Saat mahdollisuuden tavata asiantuntijoitamme ja osallistua erilaisiin kiinnostaviin tilaisuuksiin niin Suomessa kuin maailmalla. Olet näköalapaikalla, jossa saat tietoa maailman lasten tilanteesta ja UNICEFin työstä. Lahjoituksesi koosta riippuen voit halutessasi lähteä tutustumaan UNICEFin työhön kohdemaassa.

Suurlahjoittajana voit itse määritellä, miten aktiivisesti haluat olla tekemisissä UNICEFin kanssa. Halutessasi voit pysytellä anonyyminä ja asioida luottamuksellisesti vain henkilökohtaisen yhteyshenkilösi kanssa.

Sijoita Afrikassa asuvien lasten tulevaisuuteen

Muuta kanssamme maailmaa paremmaksi