Siirry sisältöön

Maanjäristys, myrsky, tulva, sota... lahjoita hätäapuun lapsille

Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
  • Minimilahjoitus 2 €
  • Minimilahjoitus 2 €

Voit tehdä lahjoituksen verkkopankissa, maksukortilla tai MobilePaylla. Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj, joka on käyttämämme maksujen välittäjä.

Pakistanissa UNICEFin työntekijä on toimittanut perheelle lämpimiä talvi huopia. Hän koskettaa lapsen poskea.

Näin UNICEF toimii

Työmme on nopeaa ja tehokasta, sillä meillä on jatkuvassa kriisivalmiudessa viisi strategisesti sijoitettua varastoa: Kööpenhaminassa, Dubaissa, Shanghaissa, Kamerunissa ja Panaman Colonissa.

Rokotteet, hätäapuravinto, lääkkeet, huovat, teltat ja muut tarvikkeet toimitetaan avustuskohteisiin kulloinkin lähimpänä olevasta varastosta. Lisäksi varastoimme tarvikkeita jo etukäteen alueille, joita kriisit uhkaavat.
 
Paikan päällä UNICEF toimii tiiviissä yhteistyössä maan hallituksen sekä muiden järjestöjen kanssa. Työ jaetaan eri tarpeiden ja järjestöjen asiantuntemuksen mukaan, jotta apu saadaan jaettua mahdollisimman tehokkaasti.

Monen vuosikymmenen kokemus hätäaputyöstä ja paikallistuntemus takaavat sen, että apu menee perille lapsille ja heidän perheilleen.

Työmme ei lopu hätäavun jälkeen, vaan autamme maata jälleenrakennustyössä. Periaatteemme on rakentaa yhteisöistä entistä vahvempia. Kriisien ehkäisy ja niiden vaikutusten vähentäminen on kiinteä osa pitkäjänteistä työtämme.

Miten lahjoitukseni käytetään?

Graaffinen ympyrä jossa esitetään keräystulojen jakautuminen. 76% kuluista menee lasten tueksi. 70% maailmalle, 6% Suomeen. 24% keräys- ja hallintokuluihin.