Siirry sisältöön

Lahjoita hätäapuun lapsille

Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
  • Minimilahjoitus 2 €
  • Minimilahjoitus 2 €

Voit tehdä lahjoituksen verkkopankissa, maksukortilla tai MobilePaylla. Huomaathan, että voit tehdä lahjoituksen myös nimettömänä jättämättä henkilötietojasi.

Lapsi aikuisen sylissä katsoo kameraan.

Autetaan yhdessä lapsia kriisien keskellä

Afganistan, Ukraina, Etiopia, Jemen, maanjäristys, hirmumyrsky... UNICEFin avulla lapset saavat ravintoa, puhdasta vettä, terveydenhoitoa sekä suojelua ja he voivat jatkaa koulunkäyntiään myös kriisien keskellä.

Näin UNICEF toimii

Työmme on nopeaa ja tehokasta, sillä meillä on jatkuvassa kriisivalmiudessa viisi strategisesti sijoitettua varastoa: Kööpenhaminassa, Dubaissa, Shanghaissa, Kamerunissa ja Panaman Colonissa.

Rokotteet, hätäapuravinto, lääkkeet, huovat, teltat ja muut tarvikkeet toimitetaan avustuskohteisiin kulloinkin lähimpänä olevasta varastosta. Lisäksi varastoimme tarvikkeita jo etukäteen alueille, joita kriisit uhkaavat.
 
Paikan päällä UNICEF toimii tiiviissä yhteistyössä maan hallituksen sekä muiden järjestöjen kanssa. Työ jaetaan eri tarpeiden ja järjestöjen asiantuntemuksen mukaan, jotta apu saadaan jaettua mahdollisimman tehokkaasti.

Monen vuosikymmenen kokemus hätäaputyöstä ja paikallistuntemus takaavat sen, että apu menee perille lapsille ja heidän perheilleen.

Työmme ei lopu hätäavun jälkeen, vaan autamme maata jälleenrakennustyössä. Periaatteemme on rakentaa yhteisöistä entistä vahvempia. Kriisien ehkäisy ja niiden vaikutusten vähentäminen on kiinteä osa pitkäjänteistä työtämme

Haluatko tukea tiettyä kohdetta?

Voit halutessasi kohdentaa hätäapusi vieressä näkyviin kohteisiin. 

Lasten tukemisen kannalta tehokkain tapa auttaa on lahjoitus yleiseen hätäapuun, sillä tilanteet muuttuvat ja avun kaikkein kohde saattaa muuttua nopeasti esimerkiksi luonnonkatastrofin myötä.

Afganistan: lapsi hymyilee ja pitää kädessään sinistä UNICEF-reppua.

Hätäavun kohteita

Yleisen hätäavun lisäksi voit kohdentaa lahjoituksesi seuraaviin:

Ukrainan lapset ja heidän perheensä

Afganistanin lapset

Jemenin lapset

Syyrian lapset

Afrikan sarven nälkäkriisi

 

Seuraamalla Suomen UNICEFin sosiaalisen median kanavia tavoitat tuoreimmat uutiset toiminnastamme.