Siirry sisältöön

Lahjoita Syyrian lapsille

Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
  • Minimilahjoitus 2 €
  • Minimilahjoitus 2 €

Voit tehdä lahjoituksen verkkopankissa, maksukortilla tai MobilePaylla. Huomaathan, että voit tehdä lahjoituksen myös nimettömänä jättämättä henkilötietojasi.

Kuvassa lapsi kävelee raunioiden edessä ja pitelee kukkakimppua

Miljoonat lapset Syyriassa tarvitsevat kipeästi apua

Humanitaarisen avun tarve Syyriassa on ennätyksellisen suuri. Surulliset 12 vuotta jatkunut sota koskettaa tavalla tai toisella jokaista Syyriassa elävää lasta.

Lapsen oikeuksia loukataan Syyriassa koko ajan monin tavoin. Lapsia kuolee ja vielä useampi haavoittuu. Sen lisäksi heitä siepataan ja värvätään sotimaan. Häiriöt opetuksessa ja terveyspalveluissa vaikeuttavat normaalia elämää. UNICEF on paikan päällä auttamassa lapsia.

Helmikuun 2023 maanjäristykset vaikeuttivat tilannetta entisestään maan pohjoisosissa.

Näin sinun
lahjoituksesi auttaa

Olemme läsnä koko maassa lasten ja perheiden tukena ja jatkamme elintärkeiden tarvikkeiden toimittamista kaikkein heikoimmassa asemassa oleville. UNICEF toimittaa lahjoittamasti avun luotettavasti perille.

UNICEF on varautunut kriiseihin ennalta ja varastoinut hätäaputarvikkeita eri puolille maata. Jaamme hygieniapakkauksia, kuljetamme vettä, hoidamme aliravittuja lapsia ja rokotamme vauvoja ja pikkulapsia.

UNICEFin pitkäjänteinen työ Syyriassa jatkuu

UNICEFin ammattimainen apu toimii ja tavoittaa avuntarvitsijat vaikeissakin paikoissa. Konfliktista huolimatta UNICEF on jatkanut lasten suojelua, oppimisen tukemista, rokotuksia sekä muita terveys- ja ravitsemuspalveluja Syyriassa.

Tule mukaan rakentamaan yhdessä parempaa huomista

Liittymällä kuukausilahjoittajaksi et auta vain yhtä lasta - autat kaikkia apua eniten tarvitsevia, kaikkialla maailmassa. Autat lapsia kriisitilanteissa ja huolehdit heidän perustarpeistaan: puhtaasta vedestä, ravinnosta, rokotuksista ja koulunkäynnistä.

Kuukausilahjoittaminen on lahjoittajalle helppoa ja vaivatonta. Se on myös UNICEFille kustannustehokkain lahjoitusmuoto. Maailman lapset saavat maksimaalisen hyödyn.