Yhteisrekisterinpitäjyys Facebookin kanssa

Laita hyvä jakoon Whatsapp

Tämä tietosuojaseloste koskee ainoastaan Suomen UNICEF ry:n Facebook -yhteisösivuja ja koskee henkilöitä, jotka ovat tykänneet jostain Suomen UNICEF ry:n hallinnoimasta Facebook -sivusta tai liittyneet jonkin Suomen UNICEF ry:n Facebook -yhteisön jäseneksi.

Rekisterinpitäjä

Facebook Irlanti ("jäljempänä Facebook") ja Suomen UNICEF ry ("jäljempänä UNICEF") ovat yhteisrekisterinpitäjiä soveltuvin osin Facebookissa olevien fani- ja yhteisösivujen osalta. Näitä ovat mm. UNICEFin sivu osoitteessa: https://www.facebook.com/UNICEFFinland/, vapaaehtoisten suljettu ryhmä sekä eri vapaaehtoisryhmien omat Facebook-sivut.

Facebook käsittelee henkilötietoja omien tietosuojaperiaatteidensa mukaisesti: www.facebook.com/privacy/ . Facebook on pääasiallisesti vastuussa tietosuojalainsäädännön noudattamisesta ja tietoturvallisuuden sekä rekisteröidyn oikeuksien toteuttamisesta palvelussa. Voit hallinnoida Facebookin tietosuoja-asetuksia Facebookissa.

Mitä tietoja keräämme ja käytämme?

Saamme tietoomme Facebookilta yksittäisen käyttäjän nimen, julkisen profiilikuvan sekä muut julkisesti näkyväksi määritetyt tiedot. Käytännössä siis asiat, jotka näkyvät kaikille muillekin. Voit itse ilmoittaa meille muitakin henkilötietoja sivujen kommenteissa tai pikaviestipalvelussa esimerkiksi asiakaspalvelutilanteessa. Emme käsittele henkilötietojasi Facebookin ulkopuolella, eikä tietoja yhdistetä tietoja muihin rekistereihin.

Henkilötietojasi käytetään mm.

  • UNICEFin työstä ja lahjoitusten käytöstä kertomiseen
  • markkinointiin
  • kilpailujen ja arvontojen toteuttamiseen
  • palautteen vastaanottamiseen
  • tietoja käytetään myös mainonnan ostamiseen Facebookilta ja mainosten toimivuuden mittaamiseen

Henkilötietoja ei siirretä Facebookista toisiin järjestelmiin ilman erillistä ilmoitusta.

Henkilötietojen käsittelyperusteena on oikeutettu etu.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Sinulle kuuluvia oikeuksiasi ovat mm.:

Näiden osalta henkilötietojen käsittelystä vastaa ensisijaisesti Facebook. Jos haluat käyttää sinulle kuuluvia oikeuksia koskien erityisesti UNICEFin sivujen osalta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lisätietoja UNICEFin henkilötietojen käsittelystä löydät Tietosuojaselosteestamme.

Oliko tästä sisällöstä sinulle hyötyä?
2
Todella hyvä
2000
Opetti uutta
0
Vaatii kehitystä
10
Hyödytön