Tietosuojapyyntö

Laita hyvä jakoon Whatsapp

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 15. artiklan perusteella henkilö, jonka tietoja on tallennettuna asiakasrekisteriimme, voi tätä kautta pyytää omia tietojaan tarkastettavaksi.

Pyynnön eteneminen

Kun henkilötietojen tarkastuspyyntö lähetetään, siitä menee tieto asiakasrekisterimme pääkäyttäjälle. Pyynnön saatuamme otamme rekisteröityyn yhteyttä ja varmistamme pyynnön henkilökohtaisesti. Tämän jälkeen pääkäyttäjä kokoaa tiedot rekisteristä. Tiedot lähetetään rekisteröidylle salatun sähköpostin kautta tai erillisestä pyynnöstä kirjattuna kirjeenä.

Käsittelyaika on 30 päivää tarkastuspyynnön vastaanottamisesta. Määräaikaa voidaan jatkaa enintään kahdella kuukaudella, mikäli pyyntöjä on monta tai ne ovat monimutkaisia. Määräajan jatkaminen on perusteltava.

Lisätietoa pyynnön sisällöstä ja oikeuksistasi löydät Tietosuojavaltuutetun sivulta: https://tietosuoja.fi/kun-haluat-tarkastaa-tietosi

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tee tietosuojapyyntö
Olen *
Haluan seuraavat tiedot *

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.