Henkilötietojen poistopyyntö

Laita hyvä jakoon Whatsapp

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 15. artiklan perusteella henkilö, jonka tietoja on tallennettuna asiakasrekisteriimme, voi tätä kautta pyytää omia tietojaan poistettavaksi.

Älä käytä tietojen poistopyyntöä yhteydenottotapojen kieltämiseen tai muuttamiseen. Mikäli haluat, että emme lähetä sinulle esim. kirjeitä, sähköpostia tai tekstiviestejä tai soita, voit tehdä muutokset ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla asiakaspalvelu@unicef.fi tai soittamalla arkisin klo 9.00-18.00 numeroon 09-584 50 290.

Pyynnön eteneminen

Kun henkilötietojen tarkastuspyyntö lähetetään, siitä menee tieto asiakasrekisterimme pääkäyttäjälle. Pyynnön saatuamme otamme rekisteröityyn yhteyttä ja varmistamme pyynnön henkilökohtaisesti. Tämän jälkeen pääkäyttäjä kokoaa tiedot rekisteristä. Tiedot lähetetään rekisteröidylle salatun sähköpostin kautta tai erillisestä pyynnöstä kirjattuna kirjeenä.

Käsittelyaika on 30 päivää tarkastuspyynnön vastaanottamisesta. Määräaikaa voidaan jatkaa enintään kahdella kuukaudella, mikäli pyyntöjä on monta tai ne ovat monimutkaisia. Määräajan jatkaminen on perusteltava.

Lisätietoa pyynnön sisällöstä ja oikeuksistasi löydät Tietosuojavaltuutetun sivulta: https://tietosuoja.fi/kun-haluat-tarkastaa-tietosi

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tee henkilötietojen poistopyyntö
Olen *
Oliko tästä sisällöstä sinulle hyötyä?
2
Todella hyvä
2000
Opetti uutta
0
Vaatii kehitystä
10
Hyödytön