Olipa hieno ilta! Vielä ehdit kuukausilahjoittajaksi.

Syksyn vaikuttavimmat uusinnat la, su ja ma.

Laita hyvä jakoon Whatsapp

Maanantaina oli maailman tärkein ilta! Se kutsui suomalaiset mukaan auttamaan maailman lapsia. Koskettavan ja viihdyttävän suoran lähetyksen juonsivat Marja Hintikka ja Christoffer Strandberg. Mutta jos missasit tämän, ei huoltaa: kolme uusintaa vielä tulossa.

Näin voit vielä katsoa ohjelman: 

tai uusintana tv:stä:

  • lauantaina 3.10. klo 13.10-15.10 MTV3-kanavalla 
  • sunnuntaina 4.10. klo 12-14 AVA:lla 
  • maanantaina 5.10. klo 12.30-14.30 MTV3-kanavalla


Lähetyksessä katsojille tarjotaan upeita live-esityksiä Suomen kärkiartisteilta. Suorassa lähetyksessä lavalle astuivat Pyhimys ja Aksel Kankaanranta, Anssi Kela, Club For Five, Katri Ylander sekä Pete Parkkonen ja Suomen UNICEFin hyvän tahdon lähettiläs Jorma Uotinen

Suoraan lähetykseen osallistui myös presidentti Tarja Halonen.

(Ohjelmaesittely jatkuu lahjoituslomakkeen jälkeen.)

Lahjoitan
Valitse maksutapa *

Lahjoituksesi on lähes valmis!

Lahjoitan
Lahjoitan

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.

Lahjoitan

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.

Lahjoitan

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.

Korona lisäsi
avun tarvetta

Koronan vuoksi maailman lapset tarvitsevat apua enemmän kuin koskaan. Kriisi on lisännyt köyhyyttä ja lasten aliravitsemusta sekä keskeyttänyt satojen miljoonien lasten koulunkäynnin.

– Meidän aikuisten velvollisuutena on pitää huolta siitä, että ihan jokainen lapsi saa mahdollisuuden olla lapsi. Ollaan kaikki lasten puolella!" sanoo Christoffer Strandberg.

Lastenraati
riemastuttaa

Koskettavien tarinoiden lisäksi lähetyksessä on mukana naurua ja hulvattomia hetkiä Lastenraati-osuuden myötä. Lastenraadissa joukko julkisuudesta tuttuja vieraita Jorma Uotisesta Pekka Poutaan joutuu tiukkaan paikkaan Herttoniemenrannan päiväkoti Sataman lasten kysymysten edessä. Selviääkö Lastenraadin tentissä esimerkiksi hammaskeijun salaisuus?

UNICEF Maailman tärkein ilta -lähetyksessä kuullaan myös liikuttavia tarinoita lasten haastavista oloista maailmalta. Tämän vuoden kohdetarinat tulevat Sierra Leonesta sekä Ukrainasta.

Sierra Leoneen matkusti näyttelijä Minna Haapkylä. Ukrainassa kriisialueella vieraili puolestaan toimittaja ja kirjailija Kimmo Ohtonen. Ohtonen ja Haapkylä pääsivät todistamaan paikan päällä UNICEFin työn vaikuttavuutta.

– Sierra Leonessa näin, miten apu todella menee perille. Lapset pääsevät kouluun, saavat terveydenhuoltoa ja tukea traumojen käsittelyyn. Kaiken sen mahdollistavat lahjoittajat, Minna Haapkylä kertoo.

Kuukausilahjoitus:
tehokkain tapa auttaa

UNICEFin kuukausilahjoittajat mahdollistavat pitkäjänteisen työn heikoimmassa asemassa olevien lasten auttamiseksi ympäri maailmaa. Illan tavoitteena onkin saada uusia kuukausilahjoittajia mukaan maailman lapsille elintärkeään työhön. UNICEF Maailman tärkein ilta -lähetys on myös tapa kiittää nykyisiä kuukausilahjoittajia.

– Ei ole olemassa UNICEFia ilman sen tukijoita. Vain yhdessä pystymme olemaan lasten puolella aina ja kaikissa tilanteissa, sanoo Suomen UNICEFin pääsihteeri Marja-Riitta Ketola.

#LastenPuolella

Ennakkotunnelmia ohjelmasta

Luontomies lasten puolella

Itä-Ukrainan nuorten ympäristötietoisuus yllätti Kimmo Ohtosen

Sodan katveessakin tehdään ilmastotekoja, jotka ovat osa nuorten globaalia liikehdintää, kirjoittaa toimittaja ja dokumentaristi Kimmo Ohtonen.

Lue lisää blogistamme »

Näyttelijä vakavien kysymysten äärellä

Minna Haapkylä Sierra Leonessa: ”Miksi ihmeessä olen näyttelijä?”

UNICEFin työn tehokkuus teki näyttelijä Minna Haapkylään vaikutuksen. Hän vieraili lastensairaalassa, jota ei olisi olemassa ilman lahjoittajien tukea.

Lue lisää blogistamme »

UNICEF: tehokasta toimintaa lasten parhaaksi

Koulutus - avain tulevaisuuteen

Lapset kouluun! Vaikka keskellä katastrofia

UNICEF on onnistunut pakkaamaan kokonaisen koulun laatikkoon. Sen avulla koulu voidaan perustaa minne vain 72 tunnissa.

Miten tämä onnistuu »

Ravintoa nälästä kärsiville

Ihmetahna, joka pelastaa lapsia

Maapähkinätahnasta on kehitetty erityisen ravinteikas versio. Sen avulla vakavasti aliravittu lapsi voi toipua ennalleen jo parissa viikossa. Pieniin pusseihin pakattuna tahnaa on helppo annostella suoraan lapsen suuhun.

Lue lisää »

Avun merkitys kehitykselle on valtava

Älä usko otsikoita, usko meitä: maailma muuttuu paremmaksi

Lapset elävät terveempinä, he pääsevät kouluun ja voivat vaikuttaa yhä enemmän tulevaisuuteensa. Kokosimme katsauksen loistavia uutisia.

Hyvää luettavaa »