Ratkaistaan koronapandemia reilusti kaikkien kannalta

UNICEF toimittaa koronarokotteet sinne, missä niitä kipeimmin tarvitaan.

Sinä voit tuellasi varmistaa, että korona hoidetaan kaikkien kannalta reilusti.

Tue UNICEFin työtä ja kuittaa koronarokotteet

Voit tehdä lahjoituksen verkkopankissa, maksukortilla tai MobilePaylla, kun täytät alla olevan lomakkeen.

Lahjoitan

Antamiasi henkilötietoja käsitellään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisätietoja täällä.

Voit lahjoittaa myös tekstiviestillä: lähetä tekstiviesti KORONA20 numeroon 16110 (viestin hinta 20 euroa).

Haluatko tehdä vähän enemmän?
Perusta oma keräys koronaa vastaan

Perusta oma keräyksesi UNICEFin sivuille ja kutsu kaverisi mukaan. Tarvitsemme teidän apuanne, yhdessä voimme kukistaa koronan!

Perusta oma keräys täällä

Hoidetaan pandemia reilusti

Koronapandemian hoitamisessa on ennen kaikkea kyse lasten tulevaisuudesta. Tarvitaan reilu ratkaisu.

    

Köyhimmät maat tarvitsevat kipeästi rokotteita 

Koronarokotteita on jaettu maailmalla miljardeja, mutta köyhimmät maat ovat jääneet jakelun hännille. Rokotteita ei ole riittänyt niissä edes riskiryhmille. Myös terveydenhoitajat, lääkärit ja opettajat ovat jääneet ilman rokotteita. Koronarokotteet suojaavat paitsi taudin vaikealta muodolta, auttavat myös hillitsemään uusien varianttien syntymistä. Köyhimpien maiden väestöstä ensimmäisen rokotteen on saanut kuitenkin vasta noin 12 prosenttia. 

Rikkaat maat eivät voi ratkaista pandemiaa yksin, vaan suoja koronaa vastaan tarvitaan kaikkialla. Siksi UNICEF on mukana maailman historian suurimmassa rokotusoperaatiossa hankkimassa ja toimittamassa rokotteita sinne, missä niitä kaikkein kipeimmin tarvitaan.

Lue lisää UNICEFin työstä koronan kukistamiseksi

Koronapandemian vakavimmat vaikutukset ovat iskeneet lapsiin. Köyhyys, nälkä ja mielenterveyden ongelmat kaihertavat liian monen lapsen tulevaisuutta. Vielä ei ole liian myöhäistä toimia.

Lue lisää

Rikkaissa maissa väestöä rokotetaan jo kolmatta kierrosta, kun köyhimmissä maissa vain noin 10 prosenttia on saanut edes ensimmäisen annoksen.

Lue lisää

UNICEF on ponnistellut koko pandemian ajan. Keräsimme huikeimpia tarinoita rokotteiden matkasta ihmisten luo vaikeimmissakin olosuhteissa.

Lue lisää, katso upeat kuvat