Siirry sisältöön

Arvontasäännöt Educa

  1. Arvonnan järjestää Suomen UNICEF Ry, Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki, Y-tunnus: 0202336-1. S-ryhmä ei ole mukana arvonnassa millään tavalla. S-ryhmä ei sponsoroi, hallitse eikä suosittele kampanjaa. 
  2. Arvontaan voi osallistua tilaamalla Suomen UNICEFin opettajille suunnatun suomen- tai ruotsinkielisen uutiskirjeen aikavälillä 26.-27.1.2024. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi eikä siirtää toiselle henkilölle. Palkinto toimitetaan vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. 
  3. Arvontaan osallistumisen alaikäraja on 18 vuotta. Suomen UNICEF ry:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontoihin. Suomen UNICEF ry pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. 
  4. Arvonta suoritetaan 29.1.2024 alkavalla viikolla. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Mikäli voittaja ei vastaa voitosta kertovaan sähköpostiin viikon kuluessa ilmoituksesta, järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uuden voittajan. 
  5. Osallistuneiden kesken arvotaan neljä S-ryhmän lahjakorttia à 50 euroa. Mitään palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi.